Comerços de Malgrat participen aquest divendres al primer Outlet de Moda i Complements

outletEl proper divendres 26 de febrer se celebra el primer Outlet de Moda i Complements al Pavelló Municipal de l’Av. Tarragona de 15 a 23 hores, que comptarà amb la participació d’una trentena de comerços locals. Aquesta activitat està organitzada per Malgrat Turisme, amb la col•laboració de l’Associació de Comerciants de Malgrat de Mar.

Les portes del Pavelló Municipal de l’Av. Tarragona s’obriran al públic a les 3 de la tarda i romandran obertes fins les 11 de la nit. Dins del pavelló es podran trobar les millors ofertes de roba d’home, de dona i de nens així com sabates i altres complements de la trentena de botigues participants en aquesta primera edició de Malgrat Outlet.

L’amplitud d’horari pretén donar la possibilitat a tothom a poder visitar aquest gran outlet sigui quin sigui el seu horari laboral.

Complementant aquesta activitat comercial, una vintena de bars i restaurants del municipi han creat menús i ofertes especials per a gaudir en els seus establiments. Totes les ofertes, menús i altres descomptes estaran exposats en el recinte del Pavelló Municipal, perquè els visitants de l’outlet en puguin gaudir.

Aquesta és una nova acció de promoció del comerç local de Malgrat de Mar.