L’empresa Autisel inaugura la nova seu a Maçanet de la Selva i anuncia el seu pla d’expansió internacional

Enric Gual, amb els alcaldes de Sils, Maçanet de la Selva i Vidreres

Prop de dues-centes persones, entre representants polítics, empresaris, clients i proveïdors han assistit aquesta tarda a la inauguració de la nova seu que l’empresa Autisel, líder en programació de processos industrials, ha instal·lat a Maçanet de la Selva dins el seu pla d’expansió.

Entre els assistents a l’acte estaven els representats de les multinacionals  Siemens i Wonderware, principals partners de l’empresa, que han  coincidit en remarcar en els seus parlaments la sort que han tingut de poder treballar amb una empresa com Autisel, que té una línia de negoci  capdavantera en la programació i instal·lació de processos industrials.

Per la seva part, el fundador i director general d’Autisel, Enric Gual, ha  explicat que l’empresa continuarà amb la seva “filosofia de servei al  client i la cultura de l’esforç”, i portarà endavant un Pla d’Innovació  amb una ferma aposta per l’I+D, que farà possible que les empreses  estalviïn recursos i diners gràcies a l’optimització que la companyia  aplica a les cadenes de producció de les indústries.

Des que es va fundar l’any 2007, Autisel ha realitzat projectes  d’automatització de plantes industrials dels més diversos àmbits:
químiques, farmacèutiques, alimentació i gran consum, entre d’altres. A  l’acte d’inauguració han assistit els tres alcaldes dels municipis  relacionats amb l’empresa: Vidreres –d’on és Enric Gual i on va madurar  la idea de crear el negoci-, Sils –on ha estat ubicada la seu fins ara- i Maçanet de la Selva –on s’ha traslladat aquesta setmana-.

La nova nau, situada al número 15 de l’avinguda Torderola de Maçanet de la Selva, compta amb un Taller del coneixement, una aula des d’on  s’impartirà formació professional presencial i també videoconferències  amb els clients nacionals i internacionals.