El CAP de Pineda tindra dos metges i dues infermeres a la nit a partir del 17 d’octubre

Foto: Radio Pineda

El Centre d’Assistencia Primària (CAP) de Pineda es reforçarà a partir del 17 d’octubre amb un equip mèdic addicional en horari nocturn. Entre les 8 del vespre i les 8 del matí hi haurà dos metges i dues infermeres a l’ambulatori del C/ Tarragona. La directora de l’Àrea Bàsica de Salut de Pineda, la doctora Adriana Ramos, ha explicat que aquest reforç es deu a la necessitat d’atendre més pacients a la nit, perquè a partir del 17 d’octubre tanca l’atenció continuada nocturna als ambulatori de Malgrat, Canet i Tordera, segons va explica a Radio Pineda.

Per la seva part, l’ambulatori de Pineda assumirà els pacients de l’Àrea Bàsica de Pineda, Poblenou i Santa Susanna, i a partir de les 9 del vespre també podran anar al CAP de Pineda els pacients de Malgrat de Mar. La directora del CAP, Adriana Ramos, ha explicat que el servei es reforça a la nit per poder atendre més població. El fet que hi hagi dos metges facilitarà la sortida d’un dels facultatius als domicilis quan sigui necessari.

Arran de diversso rumors, la Directora del CAP de Pineda, Adriana Ramos, ha volgut remarcar que cap dels ambulatoris de l’Àrea Basica ha de tancar i que tot el personal sanitari es manté a Pineda Centre, Poblenou i Santa Susanna. En cas d’urgències, el telèfon és el 112, o bé el número de Sanitat respon, el 902 111 444.

Text: Radio Pineda – Edició: JFG