El Consell Comarcal de la Selva inicia el programa Joves per l’Ocupació a Sils

Rebran formació

Rebran formació en làmbit de gestió de magatzams i logística

El Consell Comarcal de la Selva va iniciar el passat dimarts el programa Joves per l’Ocupació a la població de Sils. Aquest programa, que també té seu a Lloret de Mar i ja fa dues setmanes que es va iniciar, es desenvoluparà durant tot el 2014 i també part del 2015.

A l’acte de presentació del programa, que es va fer dimarts al matí al Centre Cívic de la població de Sils, hi va participar el regidor de Promoció Econòmica, Carles Taberner. En el transcurs del seu parlament, Taberner va donar la benvinguda als joves i, alhora, els va encoratjar a aprofitar aquesta oportunitat de formar-se i qualificar-se i així poder augmentar les seves possibilitats d’inserció laboral.

La formació serà en l’àmbit de la gestió de magatzems i logística, un dels sectors més emergents a aquesta localitat, que compta amb un dels polígons industrials més importants de la comarca de la Selva. En aquest curs, que té una durada de 240 hores, es formaran en l’àmbit de l’organització i gestió d’un magatzem, gestió de comandes i estocs, carnets professionals com el de seguretat alimentària i el de conductor de carretons, juntament amb una formació més específica d’ús de maquinària filoguiada, donant resposta a les necessitats formatives i laborals d’empreses situades a la zona. Un cop els joves finalitzin el període de formació i de pràctiques, les empreses tindran la possibilitat de contractar-los amb un contracte laboral subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) durant un període de sis mesos.

 

 

 

Aquest programa està subvencionat pel SOC i cofinançat pel Fons Social Europeu i té com a objectiu reduir la taxa d’atur juvenil a la comarca de la Selva de joves entre 16 i 25 anys amb nivells de qualificació baixos.