Arriba la primera edició del Mercat de Joguines a Lloret de Mar

jugueteL’Associació de Concessionaris del Mercat Municipal, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Lloret de Mar, organitza els dies 21 i 22 de desembre la primera edició del Mercat de joguines al municipi.

Durant tot el cap de setmana al Mercat Municipal s’hi podrà trobar aquesta proposta de Nadal que, a més dels productes frescos i de qualitat habituals que tenen les parades fixes, tindrà una quinzena d’estands amb joguines de fusta, llibres infantils, jocs de taula i educatius, roba infantil…; sempre de productes fabricats o distribuïts per empreses catalanes.

A més, al mateix Mercat Municipal, aquest cap de setmana es farà cagar el tió demà divendres 20 de desembre, a les 18 h; i dissabte 21 de desembre a les 12 h, es farà una recollida de joguines usades en benefici de Càritas i Creu Roja.

Paral·lelament l’Ajuntament té programades una sèrie d’activitats de dinamització als principals carrers comercials de Lloret en unes dates especialment àlgides pel que fa a les compres. Dissabte 21 a la tarda, un espectacle itinerant de xanquers i malabaristes; l’endemà, també a la tarda, un quartet musical tocarà cançons nadalenques pel carrer a ritme de dixiland. I el 23 i 24 de desembre l’Associació de Comerciants portarà la rua de la carrossa del Pare Noel.

El cap de setmana següent, el dissabte 28 de desembre, l’Ajuntament convida a tots els infants a fer el seu fanalet al taller de fanalets a la plaça de l’Església; posteriorment el patge reial, a la mateixa plaça, vindrà a recollir les cartes dels Reis d’Orient, que arribaran a Lloret el proper 6 de gener a les 18 h a la plaça de la Vila.