El II Networking Comarcal de Vilobí va aplegar una trentena de participants

El networking de Vilobí serveix per reforçar l'empreneduria

El networking de Vilobí serveix per reforçar l’empreneduria

Ahir divendres es va celebrar el II Networking Comarcal de Vilobí organitzat per lAssociació de Joves Empresaris i Emprenedors de Vilobí (AJEEV). Una trentena de participants van assistit a l’acte que va comptar amb la dinamització de l’expert en recursos humans i coaching Enric Arola (FarCoaching). Els participants procedien de quinze poblacions diferents de la Selva, el Gironès i el Pla de l’Estany.

Sonia Roura, durant l'acte

Sonia Roura, durant l’acte

Sònia Roura, presidenta de l’AJEEV, va destacar la gran tasca del dinamitzador, la bona organització i va fer una valoració positiva de l’aprofitament del Networking. Tot i que la segona edició va registrar menys participació que la primera, els participants d’enguany han posat de relleu que es va disposar de més temps per interactuar amb els altres participants i, per tant, es va poder establir un contacte més profund entre els assistents.

Intervenció d'Enric Arola

Intervenció d’Enric Arola

Finalment, també es va destacar la necessitat de reorientar el concepte de Networking per donar-li més utilitat i buscar fórmules per fer que els que hi participen tinguin l’oportunitat de realitzar contactes esporàdics i inesperats, però també que puguin obtenir contactes interessants per a ells i el seu sector.

Fotos: La Selva Comunica