El ple de setembre de l’Ajuntament de Palamós tornarà a ser presencial després de 18 mesos

Ajuntamet de Palamós

L’Ajuntament de Palamós farà un pas més en el procés de la nova normalitat amb la represa el proper dimarts 21 de setembre,de la presencialitat dels plenaris municipals. L’últim ple presencial es va fer ara fa un any i mig, el mes de març de 2020. Des de llavors els plens s’han realitzat de forma telemàtica a causa de la pandèmia i el confinament.

La corporació municipal tornarà a reunir-se de nou per complet de manera presencial a la sala de plens el dimarts vinent, en la sessió ordinària de ple, tot complint els protocols de ventilació, limitació de l’aforament i l’ús obligatori de la mascareta per a tots els assistents.

El ple començarà a les 18 hores, seguint d’aquesta manera amb el mateix horari amb el qual s’han vingut fent els plenaris telemàtics, que s’han pogut seguir en directe mitjançant el canal de Youtube creat expressament per als plens palamosins.

A banda dels 17 regidors, el secretari, l’interventor i alguns tècnics municipals, la sala de plens tindrà també capacitat per al públic assitent, amb un màxim de 6 persones, per poder respectar el metre i mig de distància de seguretat entre el públic, i serà obligatori l’ús de la mascareta. Les persones que vulguin ser-hi presents hauran de trucar prèviament al telèfon d’Alcaldia (972 31 64 62) per a reservar plaça ja que l’aforament és limitat.

A banda de la possibilitat d’assistir-hi presencialment, el ple es podrà seguir a través del canal de Youtube de l’Ajuntament dedicat als plens municipals.

L’Ajuntament de Palamós va celebrar la primera sessió plenària telemàtica de la seva història el mes d’abril de 2020, un mes després de la declaració de l’estat d’alarma causat per la pandèmia de la Covid-19.