Palamós Peix presenta un nou etiquetatge per identificar les espècies pesqueres i la seva qualitat

El pla estratègic Palamós Peix que és impulsat per l’Ajuntament de Palamós-Museu de la Pesca i la Confraria de Pescadors palamosina, amb la participació de sectors econòmics, educatius, sanitaris i científics vinculats amb el municipi, segueix treballant iniciatives amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament local a través del peix desembarcat a la llotja de Palamós i en totes les seves dimensions.

En aquesta línia es presenta ara un nou sistema d’etiquetatge mitjançant el qual es permet identificar les espècies pesqueres locals i la seva qualitat al llarg de la cadena de distribució, des de l’arribada del peix a la llotja i fins a la seva venda al públic.

També estem a Telegram. Per rebre en el teu mòbil les nostres notícies l’instant clica aquí y segueix-nos:  t.me/blanesaldia

L’objectiu d’aquest projecte és contribuir a la millora de la qualitat i l’increment de la traçabilitat i el control del producte subhastat a la llotja de Palamós, diferenciant totes aquelles espècies que compleixin amb uns estàndards de qualitats recollits en el reglament intern de la Confraria de Pescadors de Palamós, i garantint aquesta màxima qualitat al consumidor.