Calonge i Sant Antoni inaugura l’ampliació del viver d’empreses Alta Mar

Ajuntament de Calonge i Sant Antoni

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha inaugurat avui l’ampliació del Viver d’Empreses Alta Mar, situat al Palau Firal de Sant Antoni. Aquest espai de promoció empresarial estava al cent per cent de la seva ocupació i tenia llista d’espera d’emprenedors que s’hi volien instal·lar.

També estem a Telegram. Per rebre en el teu mòbil les nostres notícies l’instant clica aquí y segueix-nos:  t.me/blanesaldia

Aquest dimarts s’ha inaugurat oficialment l’ampliació amb una superfície de 105 metres quadrats, que ha permès la creació de 2 nous despatxos, així com també ha permès augmentar l’espai destinat a coworking, que ha passat de tenir una capacitat de 8 taules a tenir-ne 12.

Amb l’ampliació el viver passa de tenir una superfície útil de 185 metres quadrats a tenir-ne 285. El pressupost d’execució d’aquest projecte ha estat de 86.613,64 euros (71.581,52 euros més 15.032,11 euros d’IVA).

Les obres també han permès adequar una nova aula de reunions i de formació, de 16 metres quadrats, i la creació de dues cabines insonoritzades que permeten als usuaris fer trucades, videoconferències o reunions de petit format amb la major privacitat.

El projecte també inclou la creació de noves obertures a la Sala TIC (tecnologies de la informació i la comunicació) per millorar la il·luminació d’aquest espai, així com millorar l’aïllament acústic de tot l’espai amb la col·locació d’una manta acústica sobre el fals sostre.