Els hospitals de Blanes i Calella tenen 87 pacients amb Covid-19 i s’hi han registrat 6 defuncions en 3 dies

CSMS

L’última informació de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris continua mostrant un nombre força alt d’afectats. En l’actualitat, hi ha 87 pacients ingressats per aquesta malaltia als hospitals de Blanes i Calella, 5 menys que fa tres dies. El nombre de professionals positius i en aïllament és de 14 persones.

També estem a Telegram. Per rebre en el teu mòbil les nostres notícies l’instant clica aquí y segueix-nos:  t.me/blanesaldia

A l’Hospital Comarcal de Blanes ara hi ha 31 persones ingressades 3 més que en l’anterior recompte. Això és perquè hi ha hagut 14 nous ingressos, 8 altes i tres defuncions. En relació a les altes, una d’elles ha estat perquè s’ha traslladat a un altre centre sanitari.

Per la seva banda, als dos centres que la Corporació té a Calella hi ha un total de 56 pacients: 30 estan ingressats a l’hospital i 26 al sociosanitari. Respecte el darrer recompte, a l’Hospital de Calella hi ha hagut 15 ingressos i 21 altes: 2 d’elles a d’altres centres sanitaris i 3 al sociosanitari. A l’Hospital Sociosanitari de Calella hi ha hagut 4 ingressos procedents de les plantes de medicina interna de l’Hospital de Calella, 3 altes, i 3 defuncions.

El risc de rebrot continua alt a Blanes i a la regió sanitària de Girona

Segons les dades que ha fet públiques CatSalut corresponents a aquest passat dimecres a la regió sanitària de Girona hi ha un total de 315 persones ingressades per Covid-19, 9 menys que fa cinc dies. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats, ha augmentat a 31.686 persones, i han mort per aquesta malaltia 1.019 persones, 28 més que en l’anterior actualització.

Altres dades que també ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat és que en l’actualitat el risc de rebrot continua a la zona alta, si bé hi ha hagut una davallada a la Regió Sanitària de Girona. Ara és de 651 mentre que en l’anterior actualització era de 767. Blanes també ha experimentat una davallada, tot i que també continua a la zona alta pel risc de rebrot: ara és de 503, quan en l’anterior actualització era de 561.