Menú amb estrella Michelin per menys de 20 euros a Palafolls

Foto: Ràdio Palafolls

Foto: Ràdio Palafolls

Avui dijous obre el Trochi Restaurant, el nou local regentat per Víctor Trochi, el cuiner argentí que enceta una nova aventura després d’aconseguir una Estrella Michelin al capdavant dels fogons de Les Magnòlies d’Arbúcies.

Trochi s’ha instal·lat al nostre municipi amb un restaurant davant mateix del CAP de Salut, al carrer Sindicat, des d’on desplegarà el seu projecte més personal. El Trochi Restaurant posa a l’abast dels comensals un menú setmanal d’alta gamma, de base catalana, però amb un preu molt ajustat.

De fet el menú del restaurant costarà 18.90€, un preu molt per sota del que costaria un restaurant amb Estrella Michelin.

El restaurant tindrà dos espais diferenciats. Un espai Bistrot, més informal, on poder gaudir dels menú diari al migdia i d’una proposta de tapes a les nits i caps de setmana, i un segon espai, un club gastronòmic, que només funcionarà sota reserva prèvia, i que és el “joguet” del xef argentí.

El xef assegura que la base de la seva cuina és la ciuna tradicional catalana, però modificada i adaptada als nous temps. Per dur a terme la seva cuina, aposta pels productes de proximitat.

El Trochi Restaurant obrirà a diari, excepte els dimecres, que tancarà per descans de personal.

Text i foto: Ràdio Palafolls