L’Hospital Comarcal de Blanes porta 10 dies sense cap nou ingrés per Covid-19

Segons les dades de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, l’Hospital Comarcal de Blanes fa 10 dies que no ha registrat cap nou ingrés per Covid-19. La darrera vegada va ser el dimarts 28 d’abril, quan hi havia 16 pacients ingressats. Actualment hi ha dues persones hospitalitzades per Covid-19, després que ahir es va donar una nova alta, la 95ena.

A l’Hospital Sant Jaume de Calella hi ha un total de 18 pacients ingressats, i ahir es va registrar una nova defunció per Covid-19, es van donar dues noves altes i cap nou ingrés. El nombre total de pacients ingressats als hospitals de Blanes i Calella és de 20 persones, i el nombre de professionals sanitaris positius dels diferents centres de la corporació ha baixat a les 4 persones, una menys que el dia anterior.

Regió Sanitària de Girona

A la Regió Sanitària de Girona, segons les dades del Departament de Salut de la Generalitat, hi ha un total de 5.776 casos positius confirmats per una prova diagnòstica, i 20.606 casos sospitosos determinats per professionals facultatius. Respecte els residents en residències, hi ha 1.504 casos positius confirmats i 3.453 casos sospitosos.

El total de defuncions que hi ha hagut per Covid-19 és de 697 persones. D’aquest total, 409 persones van morir en hospitals, 183 persones van perdre la vida en residències, 3 persones en centres sociosanitaris, 27 persones als seus domicilis i 75 casos no estan classificats. Fins al moment s’han donat 2.317 altes hospitalàries, i actualment hi ha 318 persones ingressades, així com 31 pacients ingressats en estat greu. Els professionals sanitaris confirmats per coronavirus és de 125 persones.