Blanes acollirà per segon any el Campus Oficial FC Barcelona-Sport amb 150 esportistes

Joan Vehils i Josep Marigó, avui a l'Ajuntament de Blanes

Joan Vehils i Josep Marigó, avui a l’Ajuntament de Blanes

L’alcalde de Blanes, Josep Marigó, i el director del diari Sport, Joan Vehils -en representació de l’organització del Campus Oficial FC Barcelona-Sport-, han signat aquest migdia a l’Ajuntament de Blanes el conveni de col·laboració perquè l’esdeveniment esportiu es torni a acollir aquest estiu a la localitat de la Costa Brava. Segons el conveni l’Ajuntament cedirà l’ús del camp de gespa artificial de Can Borell.

El Campus Oficial FC Barcelona-Sport, destinat a esportistes nacionals i internacionals, està previst que es faci per segona vegada a Blanes de l’1 al 6 de juliol de 2013. La ciutat tornarà a ser la seu d’aquest esdeveniment després que el va acollir per primera vegada l’any passat, quan va arribar a la vuitena edició catalana. Enguany el Campus del Barça també s’allotjarà a Amposta, Barcelona, Reus, Ribes de Freser i Tona.

Fins ara, les vuit primeres convocatòries han estat tot un èxit de participació i d’organització, amb uns 2.000 nens que han gaudit durant setmanes del seu esport favorit. Al Campus Oficial del FC Barcelona que es farà a Blanes hi participaran 150 esportistes de 6 a 14 anys d’edat tant d’arreu de Catalunya com de l’estat espanyol i l’estranger. En aquest sentit, l’any passat van participar al Campus de Blanes joves futbolistes procedents d’Estats Units, Mèxic, Kuwait, Itàlia, Veneçuela, Holanda, Tuníssia i França, entre d’altres països

Participaran 150 nens de 6 a 14 anys / Foto: Sport

Participaran 150 nens de 6 a 14 anys / Foto: Sport

Per la seva banda, l’organització es compromet a allotjar tots els participants i personal tècnic en hotels de la població de Blanes mentre duri el Campus.

D’altra banda, es farà campanya de publicitat del Campus Oficial FC Barcelona a diversos mitjans de comunicació, entre els quals hi ha el diari Sport (coorganitzador de l’activitat), El Periódico, Catalunya Ràdio i TV3. També es repartiran més de 2.000 flyers en tornejos de futbol i espais d’Speed Time al Camp Nou i es faran sobreimpressions als partits de TV3 de la Lliga de Futbol Professional.

Els objectius esportius que persegueix aquesta activitat són que els participants es familiaritzin i perfeccionin els fonaments tècnics i tàctics del joc tant individuals com col·lectius; gaudir activament de les activitats lúdiques i esportives proposades; desenvolupar hàbits esportius correctes com el fair play, la competitivitat o la camaraderia; i mantenir durant tot el Campus uns hàbits dietètics i higiènics adequats.