Activitats a Blanes els dies 17, 18 i 19 de maig

Divendres 17 de maig

§ A les 17 hores, al Pg. de Mar, a l’alçada del C. Ample. Demostració de Twirling a càrrec del Club Twirling Costa Brava. BLANES 12.

§ A les 18 hores, a la Casa del Mar (C. del Racó d’en Portes, 2) “Nous temps, velles estafes”. Xerrada – col·loqui sobre seguretat a càrrec de la Policia Local de Blanes.

§ De 18 a 21 hores, al Pg. de Dintre, davant l’Ajuntament. Parada informativa de Caves Mont-Ferrant. BLANES 12.

§ De 18,30 a 22 hores, a la Pl. dels Dies Feiners: Inflables per a nens. Organitzats per l’ABBC. BLANES 12.

§ A les 19 hores, a l’espai creatiu Morralla (Av. de l’Estació, 70; nau 4) Mostra de teatre a càrrec del taller de teatre de Morralla. BLANES 12.

§ De 19 a 21 hores, a la pista groga de la Ciutat Esportiva de Blanes: Iska Internacional Seminari (Shokotan Curse). Organitzat pel Club Karate-do Blanes i el Club Karate Lloret.

§ De 19,30 a 20,30 hores, al Pg. de la Mestrança, a l’alçada del monument a J. Ruyra: Classe de Ioga: Iniciació al Ioga. Organitzada pel Centre d’Estudis Yoguics Suryanamaskar. BLANES 12.

§ De 20 a 24 hores, a l’alçada dels núms. 24-25 del C. de l’Hospital, i organitzada per La Casa Groga. Juguem amb Playmobil. Taula de joc per a nens. BLANES 12.

§ De 20 a 24 hores, a l’alçada dels núms. 14-22 del C. de l’Hospital: Música en viu. Veu i guitarra. Organitzada pels restaurants Melangies i Cassoleta. BLANES 12.

§ De 21 a 22,30 hores, al C. de Raval, a l’alçada de la Pl. de la Verge Maria: Concert d’Isaac Ulam. Organitzat pel Bar Rafel.  BLANES 12.

§ De 21 a 23 hores, pels diferents carrers de Blanes Centre: el pallasso Nanu es passejarà amb patinet fent globuflèxia i bombolles de sabó. Organitzat per l’ABBC. BLANES 12.

§ De 21 a 23,30 hores, a l’alçada del núm. 36 del C. de Fornaca: Taller d’ombres xineses. Organitzat per Patufet.  BLANES 12.

§ De 21 a 24 hores, pels diferents carrers de Blanes Centre: Cercavila a càrrec de la Banda Musical de Blanes. Organitzat per l’ABBC. BLANES 12.

§ De 21 a 24 hores, a l’alçada del núm. 50 del C. de Raval: Ball de Country. Oganitzat per Raval Llenceria i Cachito. BLANES 12.

§ De 21 a 24 hores, a l’alçada del núm. 2 del C. de Jaume Ferrer: Nit de Tango (cant i ball). Organitzat per la Cafeteria Poma Verda. BLANES 12.

§ De 21 a 24 hores, a l’alçada del núm. 12 del Pg. de Dintre: Música acústica en viu. Organitzada per Casa Oliveras.  BLANES 12.

§ De 21 a 24 hores, a diferents carrers i organitzades pels comerços respectius: Taules de tastets. BLANES 12.

§ A les 22 hores, a la Capella de l’Esperança, i organitzat per l’Assoc. d’Amics de “Música a l’Esperança”, dins del cicle “Música a l’Esperança, XXII Cicle de Concerts”. Les Sisters presenten “Eclèctiques”. MonTse Baeza, Irene Casadevall, Glòria Garcés, Xènia Fuentes i Marta Sassanedas, veus. Enric Canada, percussió.

§ A les 00,12 hores, al C. de Raval, a l’alçada de la Pl. de la Verge Maria: Sorteig de 5 vals de compra de 300 euros cadascun. Organitzat per l’ABBC.  BLANES 12.

Dissabte 18 de maig

§ De 9 a 13 hores, al Pg. de Dintre: Tast de faves i pèsols tradicionals. Organitzat per les Parades del Mercat de Fruites i Verdures. BLANES 12.

§ De 10 a 12,30 hores, al Banc dels Músics, ubicat al Pg. de Mar: Body Combat i Zumba. Organitzats per Nou Issui & Fitness.  BLANES 12.

§ D’11 a 12 hores, al Pg. de Mar, a l’alçada del C. Ample: Demostració de Judo. Master Class: coneix que és el judo. Organitzada pel Club Esportiu Judobasic Costa Brava.  BLANES 12.

§ A les 11 hores, a la Pl. d’Espanya: Concert de La Bandeta. Organitzat per l’Escola de Música del Col·legi Sta. Maria.  BLANES 12.

§ D’11 a 14 i de 17 a 19 hores, a la pista groga de la Ciutat Esportiva de Blanes: Iska Internacional Seminari (Shokotan Curse). Organitzat pel Club Karate-do Blanes i el Club Karate Lloret.

§ D’11 a 21 hores, a la Pl. dels Dies Feiners i Pg. de Cortils i Vieta: Inflables per a nens.  Organitzats per l’ABBC. BLANES 12.

§ A les 11,30 hores, amb punt de trobada davant l’Oficina de Turisme de Pl. de Catalunya. “Història i literatura arran de mar”. Visita guiada a càrrec d’Aitor Roger, de l’Arxiu Municipal, que versarà sobre l’evolució de la façana marítima, les drassanes, la pesca, els estiuejants, els americanos… BLANES 12.

§ A les 12 hores, a la Pl. d’Espanya: Concert de La Bandeta. Organitzat per l’Escola de Música del Col·legi Sta. Maria. BLANES 12.

§ A les 12,30 hores, amb punt de trobada davant l’Oficina de Turisme de Pl. de Catalunya. “Una passejada per la història del Blanes emmurallat”. Visita guiada a càrrec de Toni Reyes, de l’Arxiu Municipal, que versarà sobre el nucli antic, la ciutat medieval, l’església i el palau dels Cabrera, les muralles, l’evolució urbana… BLANES 12.

§ A les 14 hores, a la pista d’hoquei de l’antic pavelló poliesportiu, ubicat al C. de Josep Tarradellas, 2, i dins dels actes de celebració de les Festes de Primavera dels Pins 2013, organitzades per l’AV dels Pins. Dinar. A la sobretaula, espectacle amb en Xavi Showman, i a continuació Ball de Festa fins a la mitjanit, amb el grup Nova Gamma. Per sopar hi haurà servei d’entrepans freds i calents.

§ De 16,30 a 19 hores: Ruta i concentració motera de Harley Davidson, amb el següent recorregut: GI- 600, Ctra. de Tordera, C. d’Anselm Clavé, Av. de l’Estació, Av. dels Pavos, C. del Maresme, Pg. de la Marina, Pg. de Cortils i Vieta, Pg. de Pau Casals i Pg. de la Mestrança, fins a l’aparcament de l’Esplanada del Port.
Sardinada al Port. Continuació pel Pg. de la Mestrança, C. de l’Esperança, Pg. de Carles Faust, C. de Vidal i Barraquer, C. de Josep Mauri Serra, Pg. de Sta. Bàrbara i Ctra. d’Accés a la Cala Sant Francesc. Organitzada per l’Associació d’Amics Harlistes de Blanes.

§ A les 17 hores, al Teatre dels Pins (C. de Francesc Macià, 26): Fotomuntatges. Xerrada fotogràfica a càrrec de Lorenzo Zitta. Organitzada per l’AFIC Blanes.

§ De 17 a 20 hores, al Pg. de Mar, davant del C. Ample: Taller de maquillatge facial per a nens. Organitzat per McDonald’s Blanes.BLANES 12.

§ De 17 a 21 hores, al Pg. de Mar, a l’alçada del C. Ample: El Joc de l’Instint. La nutrició i les verdures de temporada. Organitzat per “El Banyonet SCCL”. BLANES 12.

§ A les 18 hores, al monument a J. Ruyra, al Pg. de la Mestrança, i dins dels actes de celebració del seu 50è aniversari. Ofrena floral i ball de germanor.

§ De 18 a 21 hores, al Pg. de Dintre, davant l’Ajuntament. Parada informativa de Caves Mont-Ferrant. BLANES 12.

§ De 18,30 a 19,30 hores, amb recorregut pels carrers Ample, de Raval i de la Muralla, i del Pg. de Dintre. Cercavila i tabalada a càrrec de la percussió de la Colla de Diables Sa Forcanera i dels grallers de la Colla Gegantera de Blanes. BLANES 12.

§ A les 19 hores, a la sala de plens de l’Ajuntament, ubicada al Pg. de Dintre, 31. Acte oficial de celebració del 50è aniversari de l’Esbart Joaquim Ruyra.

§ De 19,30 a 20,30 hores, al Pg. de la Mestrança, a l’alçada del monument a J. Ruyra: Classe de Ioga: Respiració Iòguica. Organitzada pel Centre d’Estudis Yoguics Suryanamaskar. . BLANES 12.

§ A les 19,30 hores, a l’auditori del Centre Catòlic (C. de Roig i Jalpí, 16): Concert de celebració del 25è aniversari de l’Escola de Música de la Banda – Cobla del Col·legi Sta. Maria de Blanes.

§ A les 22 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26): Reugenio. “Saben aquel que diu…” BLANES 12.

Diumenge 19 de maig

Festes de Primavera dels Pins 2013, organitzades per l’AV dels Pins.
– A les 8 hores, a la platja de S’Abanell, a l’alçada de la Pl. de Ntra. Sra. del Vilar. Tirada a l’art i sardinada.
– A les 10,30 hores, pels carrers del veïnat. Cercavila amb la Colla Gegantera i la Banda del Col·legi Santa Maria.
– A les 12 hores, a la parròquia de la Sagrada Família, ubicada a la Pl. de Ntra. Sra. del Vilar. Ofici Solemne.
– A les 13 hores, a la Pl. de Ntra. Sra. del Vilar. Audició de sardanes a càrrec de la Cobla del Col·legi Sta. Maria.
– A les 17 hores, a la pista d’hoquei de l’antic pavelló poliesportiu, ubicat al C. de Josep Tarradellas, 2. Berenar i xocolatada.
– A les 19,30 hores, a la pista d’hoquei de l’antic pavelló poliesportiu, ubicat al C. de Josep Tarradellas, 2. Havaneres amb el grup Xarxa, i cremat.

§ De 9,30 a 15 hores, a la Ciutat Esportiva de Blanes: II Obert Vila de Blanes d’Escacs. Organitzat pel Club Escacs Blanes.

§ De 10 a 13 hores, al Banc dels Músics, ubicat al Pg. de Mar: Bollywood i Body Combat. rganitzats per Nou Issui & Fitness. . BLANES 12.

§ De 10 a 14 hores, a les Caves Mont-Ferrant, ubicades al C. de Mont-Ferrant, s/núm. Visita guiada. BLANES 12.

§ De les 10,30 a les 13 hores, a la Ciutat Esportiva de Blanes: VIII Cross Escolar Vila de Blanes. Organitzat per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Blanes, El Grup Fondistes Blanes, el Consell Comarcal de la Selva i les AMPA’s de Blanes.

§ A les 11 hores, amb punt de trobada davant l’Oficina de Turisme de Pl. de Catalunya. Visita pel patrimoni històric de Blanes, guiada per un/a guia oficial de Turisme. BLANES 12.

§ D’11 a 14 hores, al Pg. de Mar, a l’alçada del C. Ample El Joc de l’Instint. La nutrició i les verdures de temporada. Organitzat per “El Banyonet SCCL”. BLANES 12.

§ D’11 a 21 hores, al Pg. de Cortils i Vieta: Inflables per a nens. Organitzats per l’ABBC. BLANES 12.

§ A les 19 hores, a l’espai creatiu Morralla, ubicat a l’Av. de l’Estació, 70 -nau 4-. “Circpàtics” . Espectacle familiar de circ a càrrec de El Circ Petit. BLANES 12.

§ A les 19 hores, a l’auditori del Centre Catòlic, ubicat al C. de Roig i Jalpí, 16: Concert de música clàssica a càrrec de “Jeux D’anches, duo d’acordions” (Nicola Kerkez i Marko Sevarlic). Organitzat per les Joventuts Musicals de Blanes

§ De 19,30 a 20,30 hores, al Pg. de la Mestrança, a l’alçada del monument a J. Ruyra: Classe de Ioga: Tècniques de relaxació. Organitzada pel Centre d’Estudis Yoguics Suryanamaskar.  BLANES 12.