La web de «Blanes 12» ha rebut més de 4.500 consultes per conèixer les ofertes i les activitats que hi haurà

blanes_publi2D’ençà que es va donar el tret de sortida per començar a fer difusió dels ingredients de la 2a edició del Blanes 12, la web www.blanes.cat/blanes12 on es recull tota la informació ha rebut més de 4.500 consultes. Per segon any consecutiu, Blanes 12 està organitzat per l’Ajuntament de Blanes amb la col·laboració de l’ABBC i el suport de l’AHB.

Les promocions dels establiments comercials, amb prop de 1.600 consultes, són les que han despertat un major interès entre el públic, sobretot en roba, complements, alimentació i calçat. En segon i tercer llocs se situen les 1.500 consultes que s’han fet a les promocions que ofereixen els locals de restauració, així com les 1.300 per conèixer les activitats programades per tots tres dies.

Fins ara, les promocions dels establiments d’allotjament adherits a Blanes 12 han rebut més de 800 consultes, mentre que les reserves realitzades –tot i que encara no es disposa de xifres definitives- arribarien a unes 50.

En base a aquest nombre de consultes que fins ara s’han registrat a la web promocional, des de la organització es preveu una gran afluència del visitant local o proper, que no es planteja pernoctar al municipi.

200 empreses i establiments adherits i més de 50 activitats

Cartell del Blanes 12

Cartell del Blanes 12

Aquests dies també s’han posat a la venda les entrades per assistir a una de les més de 50 activitats que hi ha enguany al Blanes 12. Es tracta de l’actuació de Reugenio, que ofereix l’espectacle Con todos mis respetos al Teatre de Blanes el dissabte a les 22 h. Les entrades al preu de 12 euros es poden adquirir de manera anticipada del 14 al 17 de maig de 18’30 a 20’30, així com dissabte de 20 a 22 h.

Igualment, tots els establiments, comerços i empreses que participen a la campanya, ja han penjat els cartells d’informació i difusió de l’activitat d’aquest proper cap de setmana. Al llarg del cap de setmana del 17 al 19 de maig es faran més de 50 activitats per a tots els gustos i edats.

El tret de sortida de l’acció promocional es farà el divendres dia 17 amb una Shopping Night que compta amb la participació de 100 establiments. La nit de compres s’allargarà fins a les 12 de la mitjanit oferint promocions i descomptes i, per facilitar que el centre del municipi esdevingui en illa de vianants, la circulació del carrer Ample es tancarà el divendres a partir de les 19’30 h.

La primera jornada del Blanes 12 es tancarà a les 12 i 12 minuts de la mitjanit amb un sorteig organitzat per l’ABBC, que repartirà 5 lots de vals de compra valorats en 300 euros. Els números per participar al sorteig ja s’han començat a repartir als clients dels comerços adherits a la campanya.

Menús a 12 euros

Al llarg del cap de setmana, divendres, dissabte i diumenge, blanencs i visitants podran gaudir de menús de 12 euros a diferents restaurants de Blanes, i a més hi hauran diferents promocions dissabte i diumenge en serveis de perruqueria i estètica i oferta complementària, ja que es compta amb la participació de 80 empreses i particulars.

Per facilitar l’aparcament dels vehicles, es compta amb la col·laboració del pàrking soterrat SABA del passeig de Mar, així com del de superfície del Club de Vela Blanes situat a la seva entrada d’accés. En total està previst repartir 850 vals de descompte que se cediran gratuïtament.

Divendres s’instal·larà davant l’Ajuntament l’Estand d’Informació del Blanes 12, on es repartiran els vals de descompte pels aparcaments es donaran tots els detalls sobre l’esdeveniment. Els vals es continuaran repartint dissabte i diumenge a l’Oficina de Turisme de la plaça de Catalunya.

A banda de la web www.blanes.cat/blanes12 on es recull tota la informació relacionada amb aquesta acció promocional, també s’ha creat el hastag #blanes12 al Twitter i Instagram perquè tothom pugui compartir la seva experiència a l’acció promocional mitjançant el seu mòbil.