El PPC facilita una reunió entre representants del sector turístic de Blanes i Costes

Josep Llambí i Salvador Tordera, el president del Gremi d'Hosteleria i el representant dels càmpings amb Ángel Muñoz

Josep Llambí, Salvador Tordera, el president del Gremi d’Hosteleria, Ángel Muñoz i el representant dels càmpings

Els regidors del PPC a l’Ajuntament de Blanes, Salvador Tordera i Josep Llambí, juntament amb la diputada al Congrés del PPC, Concepció Veray, es van reunir fa pocs dies amb el Subdirector General per a la protecció de la costa, Angel Muñoz. Van tractar el tema de la regressió constant de la platja de s’Abanell. A la reunió hi van assistir representants del Gemi d’Hostaleria i dels càmpings de Blanes.

Els representants d’aquestes associacions havien demanat al PPC de Blanes poder parlar directament amb Costes per plantejar als membres d’aquesta direcció general la seva visió del problema que pateix la platja de s’Abanell i explicar algunes actuacions que, sota el seu parer, caldria fer quant abans.

En aquest sentit, el portaveu del PPC a l’Ajuntament de Blanes, Salvador Tordera, ha explicat que «el subdirector general va ser molt receptiu a les propostes que van fer els representants de les associacions», i afegeix que «ha estat una reunió profitosa al llarg de la qual hem establert un canal de col·laboració amb aquells qui són competents en la solució de la platja de s’Abanell».

Tordera s’ha mostrat «molt satisfet» per la reunió mantinguda i ha constatat «la sensibilitat de la direcció general de Costes de l’Estat envers el problema que patim des de fa anys a Blanes amb la regressió constant de la platja de s’Abanell».

Col·laboració público-privada

Tordera ha explicat que «aprofitar les sinergies entre allò que des del Govern de l’Estat s’està preparant i treballant per acabar trobant una solució definitiva per la resolució de la regressió de la platja de s’Abanell i allò que el sector privat està disposat a fer per ajudar en aquest àmbit és importantíssim». En aquest sentit ha afegit que «la col·laboració público-privada no tan sols és important sinó que a més avui, donada la dificultat del moment, és indispensable».

Finalment els regidors del PPC han expressat la seva «confiança» en els treballs que des de la direcció general de Costes s’estan fent en relació a aquest tema i el seu convenciment que «el projecte que finalment elabori Costes serà complert i per donar una solució definitiva al problema existent i no un pedaç més com els que s’han posat fins ara al llarg d’aquests últims anys».

Les accions plantejades pel sector privat, i que ells mateixos assumirien econòmicament, van ser rebudes de manera satisfactòria pel subdirector general. Es va acordar que se seguirà en contacte per col·laborar i treballar conjuntament en tot allò que cal fer a partir d’ara per poder dur-les a terme el més aviat possible.