Èxit de l’Escola de Dansa Esclat en la Dance Word Cup Spain

Van aconseguir

Van aconseguir cinc medalles d’or i cinc més de plata

Els dies 29, 30 i 31 de Març es va celebrar a Barcelona la primera edició de la Dance World Cup Spain, fase nacional d’una competició internacional de Dansa. Els alumnes de l’Escola de Dansa Esclat de Blanes que integren el Grup de Dansa Esceltxa van participar en les modalitats de ballet clàssic, dansa contemporània i modern-hip-hop.

Els ballarins i les ballarines han pogut assistir a classes amb reconeguts professors nacionals i internacionals i desprès els espectadors hem pogut fruir amb el seu art a l’escenari del Barcelona Teatre Musical.

dansa_esclatEl nivell dels ballarins i ballarines que competien ha estat molt alt i els alumnes de l’Escola de Dansa Esclat han destacat en totes les modalitats que han participat, tant pel seu saber estar a les classes com pel saber fer a l’escenari. L’èxit ha estat aclaparador, han aconseguit cinc medalles d’or i cinc medalles de plata, dues beques per cursos d’estiu i un tractament de bellesa específic per ballarines. Les deu coreografies premiades s’han classificat per a la final mundial de la Dance World Cup que s’ha de celebrar del dia 01 al 06 de Juliol a Brighton ( Regne Unit).

A mes, una de les coreografies presentades ha estat convidada a participar a la XVII Convocatoria Nacional de Danza Ciudad de Castellón Premios “Fundación Dávalos-Fletcher”, que se celebrarà els dies 18 i 19 de Maig d’enguany.

Mereix un reconeixment la Directora de l’Escola de Dansa Esclat, la Sílvia Paz Orench, per les seves coreografies que han sorprès gratament a tots els jurats del concurs i molt especialment pel sentiment d’amor per la dansa, que aconsegueix transmetre als seus alumnes.