Demà es donaran a conèixer els guanyadors del Premis Recvll

E,ls membres del jurat del Premis Recull

E,ls membres del jurat del Premis Recvll

Blanes acollirà demà la festa de la Revista Recvll, que inclou el veredicte i lliurament dels Premis Recvll, que enguany arriben a la 49a edició. A partir de la festa literària començaran els actes commemoratius de les noces d’or que s’allargaran durant més d’un any, fins al setembre del 2014.

Enguany han concorregut un total de 168 treballs que opten a ser guardonats en cinc categories de premis. Totes les obres guanyadores tenen assegurada la seva publicació, a més del guardó en metàl·lic.

– Premi de Narració Joaquim Ruyra dotat amb 2.500 euros
– Premi de Teatre Josep Ametller, dotat amb 2.000 euros
– Premi de Poesia Benet Ribas, dotat amb 1.500 euros
– Premi de Periodisme Salvador Reynaldos, dotat amb 800 euros
– Premi de Retrat Literari Rafel Cornellà-Joaquim Abril, dotat amb 800 euros

Convocats per la Revista Recvll, els premis compten amb la col·laboració de la Diputació de Girona, el Consell Comarcal de la Selva, l’Ajuntament de Blanes, Ràdio Marina i la Família Ametller-Gimeno. El jurat dels Premis Recvll està format per Vicenç Llorca (president), Salvador Roca, Joan Solana, Miquel-Lluís Muntané, Vinyet Panyella, Francesc Robert i Josep Maria Ripoll.

Els membres del jurat es van reunir dissabte passat 2 de març per emetre el veredicte que es donarà a conèixer el proper cap de setmana. El president del jurat, Vicenç Llorca, va destacar respecte l’edició d’enguany: «La veritat és que estem molt contents perquè, d’una banda, tenim com sempre un gran nombre d’originals que s’han presentat i, d’altra banda, detectem una gran qualitat, de manera que estem molt satisfets. Creiem que aquesta és una edició, com habitualment està sent els darrers anys, molt bona».

La celebració començarà demà a les 13:30 hores al restaurant Mont-Ferrant, amb una copa de benvinguda i un dinar al final del qual es farà l’obertura de la sobretaula a càrrec de Pere Reixach, de l’equip de Recvll. La lectura i proclamació del veredicte anirà a càrrec de la secretària dels jurat, Maria Àngels Vázquez, seguida pel lliurament dels premis i els parlaments de cloenda a càrrec del president del jurat, Vicenç Llorca i l’alcalde de Blanes, Josep Marigó.