Dia d’Andalusia a Blanes: actuació aquest dissabte de la cantant Maria Carrasco al Teatre


En motiu de la celebració del Dia d’Andalusia que s’escau el 28 de febrer, la Casa de Andalucía ha organitzat un complet espectacle amb dues parts que tindran lloc al Teatre de Blanes aquest dissabte, 2 de març, a partir de les 21 hores.

El plat fort de la nit serà l’actuació que oferirà la jove cantant gaditana Maria Carrasco, considerada actualment com una de les primeres figures del cante flamenc que interpretarà, entre d’altres, alguns dels temes del seu darrer treball publicat l’any 2012, Pequeño Deseo.

La popular cantant, que actuarà a la segona part de l’espectacle, vindrà acompanyada de dos guitarristes, dues cantants i palmeres i un percussionista i quan acabi té previst signar autògrafs i dedicatòries dels seus treballs publicats. El mateix dissabte, en aquest cas al matí, Maria Carrasco també haurà estat entrevistada en directe per Antonio Martín al programa Raíces, que s’ofereix a través del 97.7 de la FM a Radio Blanes cada dissabte de 9 a 12 del matí.

Precisament val a dir que Antonio Martín serà el mestre de cerimònies que conduirà l’espectacle de dissabte vinent a la nit al Teatre, una vetllada que s’encetarà –com és tradicional cada vegada que se celebra el Dia d’Andalusia- amb les interpretacions de l’Himne d’Andalusia i del Cant dels Segadors, l’himne de Catalunya.

Posteriorment, a la primera part de l’espectacle hi haurà les actuacions del cor de la Casa de Andalucía -el grup Bahía de Blanes– i del grup de ball flamenc Las niñas de la Chamela, que ballaran unes alegrías, bulerías i sevillanas. La celebració del Dia d’Andalusia també inclourà l’homenatge a un veterà blanenc d’orígen andalús, el nom del qual no es revelarà fins el mateix dissabte a la nit.