El Patinatge Artístic Blanes, campió de Catalunya per 4rt any consecutiu

Foto: Anna Navarro Serra

Foto: Anna Navarro Serra

El Patinatge Artístic Blanes Fundació s’ha imposat el darrer cap de setmana en la modalitat de Grups Petits al Campionat de Catalunya de grups xou que s’ha disputat al pavelló de Fontajau, a Girona.

Aquest és el quart any consecutiu que els patinadors que entrena Aurora Navarro han aconseguit aquesta fita, a l’espera de revalidar també els tres campionats d’Espanya, els tres títols de subcampions d’Europa i la medalla de bronze al mundial aconseguits en les darreres temporades.

El PA Blanes ha guanyat l’or al campionat català amb la coreografia titulada “Fes-me Riure”, que està estructurada amb tres parts ben diferenciades.

Aquesta coreografia presenta un increment considerable en la dificultat i precisió tècnica, així com un viatge per tres estils diferents de moviment, adequats a cadascuna de les tres parts en què s’estructura la coreografia. La pinzellada surrealista del desenllaç culmina la història que es dibuixa sobre la pista.

Foto: Anna Navarro Serra

Foto: Anna Navarro Serra

Fa dues setmanes l’equip blanenc ja va revalidar el seu títol al campionat territorial gironí. Aquesta vegada, el PA Blanes Fundació s’ha imposat al Sant Celoni, que s’ha classificat al segon lloc amb el muntatge Jardí de fils no cosits, de paraules sense dir. Qui va completar el podi de grups petits al Campionat de Catalunya va ser l’equip del Vilanova, que es va classificar tercer amb És massa dur dir-te adéu.

Durant tot el cap de setmana el pavelló de Fontajau de Girona ha registrat un nombrós públic que s’ha donat cita per assistir als espectacles dels millors grups xou de Catalunya. En total van competir 57 conjunts, 22 dels quals eren gironins, repartits en quatre modalitats.

Ara, l’equip blanenc defensarà el seu títol al Campionat d’Espanya que es disputarà el cap de setmana del 9 i 10 de març a Reus. Allí es tornaran a donar cita els cinc primers classificats en grups petits més gran part dels grups grans, quartets i grups juvenils que aquest passat cap de setmana van competir a Fontajau amb l’objectiu de seguir el camí a l‘Europeu i al Mundial d’aquest 2013.