CiU y PP de Blanes, molests perquè se’ls va avisar a última hora de la visita a la piscina del Centre Ventijol

El polítics i representants de les institucions, avui abans de començar la visita al Centre Ventijol

El polítics i representants de les institucions, avui abans de començar la visita al Centre Ventijol

La visita aquest matí a la piscina del Centre d’Educació Especial Ventijol de Blanes pels representants de les institucions que, juntament amb l’Ajuntament, han col·laborat perquè s’aconsegueixi la reobertura de l’equipament ha quedat en part deslluida. Els regidors de CiU i PP s’han sentit molests perquè se’ls va convidar ahir a la tarda, pel que sembla a tot córrer.

Segons explica el diari El Punt Avui, l’equip de govern es va oblidar d’avisar als regidors de l’oposició, doncs se’ls va convidar després que un periodista del diari detectés la fallada de protocol. En conèixer aquest descuit, els edils de CiU, que precisament van aprovar el pressupost de 2012 amb la condició que es reparés la piscina del Ventijol, no han fet avui acte de presència, encara que sí ha estat present Jaume Sagrera, president d’honor de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) a Blanes.

Per la seva banda, els regidors del Partit Popular (PP) Salvador Tordera i Celestino Lillo, han fet acte de presència. Però solament han estat en la recepció o trobada que han realitzat els polítics a les portes del Centre Ventijol. Han rebutjat entrar a l’edifici i han marxat. Tordera ha manifestat que «l’equip de govern està en una situació de debilitat» i que compta amb l’oposició quan la necessita, però que s’oblida d’ells en actes que tenen transcendència pública.

La regidora d’EUiA-ICV Amparo Ardanuy ha estat l’única representant de l’oposició a l’Ajuntament que ha visitat les instal·lacions del Ventijol. Es va assabentar ahir tarda de la convocatòria i li va estranyar que no l’haguessin avisat amb dies d’antelació.