Obres per renovar l’accés principal de l’Hospital de Blanes

Imatge virtual / Corporació de Salut del Maresme i la Selva

Les obres per renovar l’accés principal de l’Hospital Comarcal de la Selva, a Blanes, han començat aquest mes de juny. Els treballs han de permetre eliminar l’actual estany, avui cobert amb grava, i transformar la zona en una plaça enrajolada amb paviments de diferents formats i mantenint les traces de circulació vigents.

L’obra de reforma contempla altres millores que faran l’espai més agradable. En aquest sentit, s’instal·larà una pèrgola de nova creació paral·lela al trànsit d’accés i que proporcionarà ombra i aixopluc a tota la zona nova, i en una part s’hi instal·laran bancs.

Amb TELEGRAM rebràs al teu mòbil les nostres notícies a l’instant. Clica aquí i segueix-nos:  t.me/blanesaldia

També, es col·locarà una barana a les escales que donen accés al recinte hospitalari perquè les persones amb dificultats de mobilitat tinguin un suport per pujar i baixar.

Aquesta intervenció és finançada pel Servei Català de la Salut. La reforma, que té un cost aproximat d’uns 300.000 euros, està dividia en tres fases i es preveu finalitzar-la el mes de desembre.

Durant aquest mig any, i dins de la primera i segona fase d’execució, que tindran una durada de cinc mesos (des de finals de juny a principis de desembre), es produiran modificacions en els circuits de pas dels usuaris i d’accés al centre.

En aquest sentit, les persones amb mobilitat reduïda, que se’ls habilita un pas alternatiu, hauran d’accedir a l’hospital per la porta que hi ha situada a l’esquerra de l’entrada principal.

La zona està degudament senyalitzada perquè els usuaris coneguin els circuits de pas per accedir a l’hospital. Així mateix, també es reforçarà la informació a la ciutadania mitjançant els canals de comunicació externs de la Corporació.