Àngel Canosa rep el suport de Junqueras i Marta Rosique en un acte de precampanya a Blanes

En un acte celebrat aquest dijous al vespre a Blanes, l’actual alcalde i candidat d’ERC a l’alcaldia, Àngel Canosa, ha rebut el suport del president d’Esquerra Republicana, Oriol Junqueras i de la diputada al Congrés, Marta Rosique, en un acte de precampanya per les eleccions municipals del 28 de maig.

L’actual alcalde i candidat d’ERC a l’alcaldia a les properes eleccions municipals, Àngel Canosa ha recordat la legislatura convulsa que han viscut: “aquests quatre anys hem viscut moments com el Glòria, l’episodi que ens havia de marcar la legislatura, fent tot el possible per garantir la seguretat de la nostra ciutadania”.

“Però al cap de quatre dies, vam viure la pandèmia, vam gestionar necessitats que mai ens havíem pensat que tindríem, utilitzant protocols que havien estat redactats perquè mai fossin utilitzats, i de tot això en vam sortir més forts”, ha explicat.

Canosa ha reivindicat que “avui dia tenim un poble que s’ha posat en marxa. Mai abans hi havia hagut tant diner públic invertit al carrer, tants recursos destinats a serveis socials i a lloguer assequible. Tot això perquè l’únic objectiu que hem tingut és l’interès públic, posant sempre el municipi per davant de tot”. També ha recordat que en aquesta legislatura “hem estat capaços de teixir ponts, trobar suport d’allà on hagi calgut per tirar endavant el futur de Blanes”.

De cara a les properes eleccions municipals del 28-M, el candidat republicà ha manifestat que “encara ens queden coses a fer, coses que no hem pogut fer durant aquests quatre anys”. “Estem atents a les necessitats del municipi i sabem que hem d’implantar un sistema integral que garanteixi que a tots els barris del municipi hi hagi tots els serveis necessaris, amb el compromís d’estar al costat de qui més ho necessita”.

Per la seva banda, el president d’Esquerra Republicana, Oriol Junqueras, ha explicat que “som aquí per intentar canviar a millor el món que ens envolta, fer un Blanes millor, fer uns municipis millor, en definitiva, fer un país millor”. “Hem de ser conscients que hem de ser capaços d’admetre que ens necessitem els uns als altres, fent més forts que mai els termes democràtics”. Així mateix, ha manifestat que “volem aconseguir una aliança transversal amb la immensa majoria de la nostra societat, la gent gran, els autònoms, la gent treballadora, aquells que no tenen la sort de tenir feina. Amb tothom”.

Junqueras ha conclòs recordant que des d’Esquerra Republicana “no tenim cap altra força, que la força dels vots. Hi ha gent que ha manat sempre, que sempre ha exercit el poder, que tenen moltes eines, malgrat que no tinguin gaires vots. La nostra eina són els vots i no ens en sobra cap”.

Finalment, l’acte també ha comptat amb la participació de la diputada al Congrés, Marta Rosique que ha reivindicat les polítiques feministes, en matèria d’habitatge i joventut del projecte d’Esquerra Republicana a Blanes: “Cal que hi hagi un govern compromès amb l’habitatge públic, amb la gent jove, que inverteixi els diners per solucionar els problemes reals de la ciutadania del municipi”. Així mateix ha destacat que “cal dur a terme accions de govern que promoguin i vetllin pel comerç i el turisme, que facilitin feines dignes a la ciutadania de Blanes”.