El PSC de Blanes vol noves instal·lacions esportives i aconseguir més turisme esportiu

El PSC de Blanes vol que l’esport sigui una part important del futur progrés econòmic de la ciutat. Els socialistes creuen que la Ciutat Esportiva té marge de creixement per esdevenir un pol d’atracció turístic-esportiva molt rellevant a escala catalana.

«A Blanes no tenim el Mapa d’Instal·lacions Esportives Municipals (MIEM) que ens aconsella tenir la Generalitat a través del [Pla Director d’Instalacions i Equipaments Esportius de Catalunya] PIEC i que ens permetria tenir una diagnosi acurada i actualitzada de la situació esportiva a la ciutat. A més, també contemplaria la política esportiva de futur i les d’instal·lacions esportives dels pròxims dotze anys a la ciutat. Cal aprovar un MIEM de consens amb una majoria política àmplia al plenari que permetrà tenir endreçat el futur esportiu de la ciutat i treballar en una mateixa línia els propers anys» ha explicat Jordi Hernández, candidat socialista a l’alcaldia de Blanes.

Amb TELEGRAM rebràs al teu mòbil les nostres notícies a l’instant. Clica aquí i segueix-nos:  t.me/blanesaldia

«Sabem que l’esport és un eix vital de la formació d’infants i joves. També dels adults. L’esport transmet i és una eina educativa en valors com el companyonia, l’esforç, el joc net, la superació personal o el treball en equip, i tothom hauria de poder tenir accés a la pràctica esportiva» ha afirmat Hernández.

Els socialistes proposen l’ampliació d’instal·lacions esportives a la ciutat buscant alternatives al terme municipal per donar el millor servei als més de 80 clubs esportius que hi ha a la ciutat ara mateix i que la Ciutat Esportiva no pot absorbir en la seva totalitat.

El PSC de Blanes creu que la Ciutat Esportiva és un pol d’atracció turístic-esportiva que cal aprofitar i potenciar.

Jordi Hernandez, candidat del PSC a l’alcaldia de Blanes

La Ciutat Esportiva també ha de continuar prestant servei al progrés econòmic de la ciutat, i ha seguit acollint diferents competicions esportives d’alt nivell. «Tenim unes instal·lacions esportives públiques de gran qualitat que no tenen enlloc més de comarques gironines. Hem d’aprofitar el nostre emplaçament privilegiat entre les províncies de Girona i Barcelona, doncs som porta de la Costa Brava i que el nostre sector hoteler, restaurador i comercial són de primera qualitat per oferir també un municipi turístic esportiu d’alt nivell» ha proposat l’alcaldable socialista.

Altres propostes dels socialistes passen per l’habilitació d’una pista de terra per a esports com el softbol o el beisbol que comencen a tenir creixement al municipi, continuar col·laborant amb les entitats esportives i donar suport a l’esport blanenc, la construcció d’un skatepark a causa de l’alta demanda entre la població, en especial la jove i la seva importància com a designació d’esport olímpic i l’estudi i construcció de la piscina coberta de Blanes a través de les ajudes dels Fons NextGeneration vinculant el projecte a les energies renovables i a la reutilització de l’aigua.