Junts Per Blanes presenta les seves propostes al teixit empresarial de la vila

L’exconseller d’Economia i Hisenda, Jaume Giró, i el candidat de Junts per Blanes, Joan Felip, avui al Club de Vela

La candidatura que encapçala Joan Felip ha organitzat aquest matí un esmorzar al restaurant del Club de Vela de Blanes amb Jaume Giró, exconseller d’Economia i Hisenda, i amb diversos empresaris del municipi.

Joan Felip, candidat a l’alcaldia de Blanes per Junts per Blanes, i el seu equip tenen pel teixit empresarial del municipi.

Amb TELEGRAM rebràs al teu mòbil les nostres notícies a l’instant. Clica aquí i segueix-nos:  t.me/blanesaldia

Durant la presentació Felip ha explicat que quan assumeixi l’alcaldia de Blanes minimitzarà els tràmits burocràtics que, sovint, compliquen la creació i l’arribada d’empreses al municipi i revisarà les taxes d’obertura d’empresa a la baixa.

«Penso que no hi ha millor manera d’ajudar als serveis socials de la nostra vila que generant més llocs de treball. Els empresaris són el motor de Blanes», ha comentat el candidat.

D’altra banda, Felip ha lamentat que una empresa com Peixos Ros s’hagi vist obligada a obrir una nova nau industrial fora de la ciutat per falta de voluntat política. «El que ha passat amb Peixos Ros és molt greu. Hem perdut l’oportunitat de donar feina a molts ciutadans de la nostra vila».

L’exconseller Jaume Giró ha tancat l’acte explicant que «Catalunya ha acabat el 2022 en positiu. Ha estat un bon any a nivell econòmic i estic segur que a Blanes també ho heu notat. És molt important mantenir actiu el teixit productiu del municipi i tenir d’alcalde a un empresari com Joan Felip facilitarà molt les coses perquè la seva visió per a la vila s’assemblarà a la visió que tenim els empresaris per a les nostres empreses».