Joan Felip, candidat de Junts per Blanes, vol recuperar el projecte de l’ampliació de la C-32

Imatge de l’acte

Joan Felip va aconseguir ahir omplir la sala més gran de Casa Saladrigas de Blanes en la seva presentació com a candidat a l’alcaldia del municipi. Segons Junts per Blanes van assistir 200 persones.

L’acte va comptar amb el suport de Jordi Turull, secretari general de Junts Per Catalunya i de Marta Madrenas, alcadessa de Girona, entre altres dirigents del partit. La presentació de Felip va servir per unir sota un mateix sostre a diversos exalcaldes de la vila així com amb una representació del grup municipal que no han dubtat en donar suport a la proposta de Felip.

Durant l’acte, el candidat de Junts ha repassat diversos aspectes que «preocupen» als ciutadans de Blanes com ara la neteja o la mobilitat on Felip ha aprofitat per reclamar la recuperació del projecte de la C-32. «No pot ser que un municipi de més de 40.000 habitants no tingui una variant. Blanes ha de deixar d’absorbir el tràfic que té com a destí municipis com Lloret o Tossa».

D’altra banda, Felip també ha expressat la voluntat «d’estudiar el projecte d’una piscina municipal» ja que considera que «és una infraestructura que els veïns demanen insistentment».

Finalment, el candidat a l’alcaldia de Blanes ha acabat l’acte encoratjant a tots els assistents a anar a votar a les properes eleccions municipals i els ha animat a seguir, de prop, els propers passos de la seva candidatura. «Tinc moltes ganes de començar a desgranar el programa electoral que us vull presentar», ha comentat el blanenc.