La policia de Blanes deté en pocs dies tres persones acusades de tràfic de drogues

Ajuntament de Blanes

En poc més d’una setmana, la Policia Local de Blanes ha procedit a la detenció de tres persones relacionades amb tres casos diferents de tràfic de drogues, acusades d’un delicte contra la salut pública.

També es dóna la circumstància que els agents han actuat enxampat dos dels tres traficants in fraganti, quan estaven fent transaccions a la via pública d’amagat.

Amb TELEGRAM rebràs al teu mòbil les nostres notícies a l’instant. Clica aquí i segueix-nos:  t.me/blanesaldia

La primera actuació van tenir lloc el passat dissabte 14 de gener, quan una patrulla de la Policia Local va veure el què semblava ser una transacció de droga al carrer, iniciant el procés per identificar a l’hipotètic venedor que actuava a la via pública. Davant la presència policial, el sospitós va arrencar a córrer, i poc després una altra patrulla el va aconseguir interceptar, trobant-li al damunt 15 grams de cocaïna, així com bitllets fraccionats, per la qual cosa se’l va detenir.

Tres dies més tard, el dimarts 17 de gener, molt a prop d’on s’havia procedit a la primera detenció. Inicialment, arran de la trucada d’un ciutadà avisant que quatre joves havien entrat al pati d’una casa, una patrulla d’agents van presentar-s’hi, anant a parlar amb els nois. Va ser llavors quan se’n van adonar que al costat d’un dels joves hi havia dues bosses de marihuana, demanant-li que s’aixequés.

Al fer-ho, li van caure al terra altres bosses on també hi havia marihuana, així com vàries bosses més amb el mateix material, així com una balança de precisió de les que solen utilitzar per fer aquestes transaccions.

Ajuntament de Blanes

D’altra banda, a l’interior de la bossa de mà que duia, se li van trobar més bossetes més de marihuana, així com haixix, bossetes de plàstic transparent hermètiques sense utilitzar i diner en efectiu, procedint-se a la seva detenció.

Tercera detenció el diumenge 22 de gener

Per últim, el tercer cas va tenir lloc diumenge passat, dia 22, a quarts de sis de la tarda, quan una persona que circulava pel carrer caminant va fer un brusc canvi de direcció per evitar ser interceptar per un agent de la Policia Local que patrullava a peu. Després de fer aquest gir inesperat, el sospitós es va donar a la fuga, i va ser interceptat finalment pel policia després d’una breu persecució, sense que en cap moment el perdés de vista.

Per aquest darrer motiu, el seu perseguidor va poder adonar-se que el desconegut havia tirat algun objecte al carrer durant la fuga. Davant l’anòmal comportament del perseguit, l’agent va optar per registrar-lo de manera exhaustiva descobrint que a la bossa que havia tirat durant la persecució hi havia 97 grams de cocaïna, procedint per tant a la seva detenció, novament per un delicte contra la salut pública, igual que les dues altres detencions que havien tingut lloc la setmana passada.