L’Agrupació Participativa Blanes es presentarà a les properes eleccions municipals

Membres de l’Agrupació Partipativa Blanes

La formació independent Agrupació Participativa Blanes (APB) ha anunciat que es presentarà de nou a les eleccions municipals del mes de maig de 2023.

La decisió ha estat presa després d’un procés de valoració dels darrers 4 anys que ha viscut el municipi. La formació, tot i no haver obtingut representació als passats comicis, ha presentat diverses mocions que han estat aprovades per la majoria de grups municipals.

Algunes d’aquestes han estat la moció per la creació d’un Museu Municipal, la preservació, protecció i promoció de la Font Gòtica de Blanes, o per pal·liar els efectes del COVID al municipi, entre altres.

En aquest aspecte, han manifestat que des de la seva posició també es pot aportar i treballar per Blanes. APB va aconseguir a les eleccions de 2015 poc més de 500 vots. APB decidirà properament el seu cap de cartell. En les darreres eleccions va ser Xavier Lozano qui va encapçalar la candidatura.

L’Agrupació Participativa de Blanes forma part d’Independents de la Selva, formació que va presentar candidatures a les darreres eleccions municipals a 15 municipis de la comarca de la Selva. Llavors, va obtenir 48 regidors, tres alcaldies, 5 consellers comarcals i una diputada a la Diputació de Girona.