Joan Felip i Fures es postula com a cap de llista de Junts per Blanes

Joan Felip i Fures

Joan Felip i Fures, de 61 anys i metge oftalmòleg de professió, ha presentat la seva precandidatura per encapçalar la llista de Junts per Blanes a les eleccions municipals del maig de l’any vinent.

Ho ha fet en el decurs d’una assemblea d’afiliats i afiliades celebrada aquest dimecres al vespre, a la qual hi han assistit el responsable d’Organització de Junts a la Vegueria, Sergi Mir i el secretari d’Organització de la comarca de la Selva, Martí Pujals.

Felip, que va ser regidor de l’Ajuntament de Blanes de 1987 a 1995 i president de la Creu Roja de Blanes, Lloret de Mar i Tossa de 1999 a 2001, participa en diferents entitats culturals i esportives del municipi. Actualment exerceix de metge oftalmòleg a l’Hospital Trueta de Girona i al seu propi centre a Blanes.

Presenta la seva precandidatura perquè considera que “Blanes necessita un canvi, recuperar la iniciativa i la il·lusió. Des de Junts posarem tots els nostres esforços i energies en tornar a tenir un Blanes capdavanter i de referència. Serem el motor d’aquesta transformació que el nostre municipi mereix”, ha remarcat Felip.

Una vegada presentada la precandidatura, la Comissió Municipal Territorial elevarà la proposta a l’assemblea, que l’haurà de ratificar.