Un conductor perd el control del seu vehicle i causa danys a 10 vehicles al centre de Blanes

Ahir diumenge es va produir accident múltiple lleu a la cèntrica Rambla Joaquim Ruyra de Blanes, sense que sortosament cap persona resultés ferida de gravetat.

El sinistre ca passar a quarts de nou del matí, quan el conductor del taxi d’una població veïna va perdre el control del vehicle i va col·lidir contra diversos cotxes i motocicletes que estaven correctament aparcades al carrer.

Amb TELEGRAM rebràs al teu mòbil les nostres notícies a l’instant. Clica aquí i segueix-nos:  t.me/blanesaldia

L’avís el van donar a la Policia Local de Blanes els mateixos clients que viatjaven en el taxi accidentat, així com el servei d’emergències 112. Immediatament, s’hi va traslladar una patrulla i la grua del cos policial municipal, comprovant que a conseqüència de la col·lisió havien resultat amb desperfectes de diversa consideració un total de 6 turismes, 3 motocicletes i 1 ciclomotor, que estaven estacionats al carrer.

Els agents van practicar al conductor del taxi les proves pertinents per comprovar si havia ingerit alcohol o substancies estupefaents, que van donar negatives. Segons va relatar el taxista, la raó per haver perdut el control del vehicle va ser perquè s’havia quedat momentàniament adormit.

Pel que fa als ocupants del taxi sinistrat, que van patir l’impacte de la topada, van manifestar a la Policia Local de Blanes que es traslladarien pels seus propis mitjans per rebre atenció sanitària, rebutjant ser atesos in situ.

Els efectius policials van procedir a alertar els propietaris dels vehicles sinistrats sobre els fets que havien tingut lloc mitjançant una circular que van col·locar-hi mentre, paral·lelament, es va donar avís a l’empresa municipal de recollida d’escombraries perquè netegés els desperfectes. Per la seva banda, la grua assistencial del taxista es va encarregar de retirar el vehicle.

Fotos: Ajuntament de Blanes