Junts per Blanes es va reunir amb el conseller de Salut

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, ahir amb membres de junts per Blanes

Ahir, en el Dia Mundial de la Salut Mental, el conseller de salut, Josep Maria Argimon, va participar a l’acte central de les comarques gironines que va tenir lloc a Blanes i en el qual també va intervenir Maria Combalia, presidenta de l’Associació Família i Salut Mental, acompanyats de les autoritats locals.


Posteriorment, el conseller va mantenir una reunió de treball amb membres de la coordinadora local de Junts per Blanes, encapçalada per David Escobedo, la regidora Mia Ametller i el coordinador comarcal de Junts a la Comarca de la Selva, Jordi Camps.

Amb TELEGRAM rebràs al teu mòbil les nostres notícies a l’instant. Clica aquí i segueix-nos:  t.me/blanesaldia

L’objectiu de la trobada era abordar amb el màxim responsable de salut del Govern temes d’interès de la població blanenca, com la necessitat de millorar el servei d’urgències de l’Hospital Comarcal i la tornada a la normalitat dels serveis d’atenció primària, entre d’altres.

Així mateix, també s’ha debatut la preocupació per la situació actual de l’Hospital Asil Sant Jaume, també denominat Hospital Sociosanitari Sant Jaume de Blanes, situat al carrer Mossèn Jaume Arcelòs.

L’equipament, que té patrimoni propi i personalitat jurídica independent, està actualment gestionat per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva i són preocupants, pel seu futur, les nombroses baixes de patrons i l’escassa representació blanenca que hi ha al consell rector de la Corporació.

En aquest sentit, des de Junts per Blanes apostem pel manteniment de les places públiques que té actualment l’Hospital-Asil, un creixement sostenible de l’equipament i una ampliació de serveis que pugui millorar l’atenció als blanencs.