Continua a Blanes la vacunació contra la Covid-19 dels majors de 80 anys

Ayuntamiento de Blanes

Després del parèntesi del passat dilluns, en què l’equip de vacunació de l’Àrea Bàsica de Salut de Blanes va aprofitar per fer la planificació de la setmana, aquest passat dimarts va reprendre la vacunació contra la Covid-19 que s’estan administrant al local social de Mas Enlaire. El col·lectiu a qui es vacuna són les persones majors de 80 anys, així com les que pateixen algun grau de dependència.

Després de la passada jornada de dimarts, avui dimecres estava previst fer vacunacions a domicili per a les persones que no poden traslladar-se o que no els poden acompanyar, la qual cosa suposa haver d’invertir molt més temps. I és que l’estabilitat de l’antígen que s’administra –la vacuna Pfizer-BioNTech- requereix que els preparats no es puguin transportar en un vehicle un cop s’ha fet la necessària barreja que s’ha d’injectar.

Ayuntamiento de Blanes

Posteriorment, divendres vinent 5 de març, continuarà la vacunació d’aquest col·lectiu de majors de 80 anys i persones dependents al local social de Mas Enlaire on també se’n van fer ahir. Paral·lelament, l’altra equip de l’Àrea Bàsica de Salut de Blanes que està administrant la vacuna al local social de Mas Borinot, en aquest altre cas per al personal essencial, reprendrà les jornades de vacunació demà dijous i l’endemà divendres, 4 i 5 de març respectivament.