L’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, confinat preventivament per la Covid-19

Àngel Canosa / Ajuntament de Blanes

Aquest dilluns l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, ha començat un confinament a casa seva que s’allargarà durant 10 dies com a mesura preventiva per la Covid-19. El confinament l’ha determinat el Departament de Salut després que el batlle blanenc ha tingut contacte amb una persona amb qui va participar en una reunió de treball, i que la PCR ha determinat que és positiu en coronavirus.

També estem a Telegram. Per rebre en el teu mòbil les nostres notícies l’instant clica aquí y segueix-nos:  t.me/blanesaldia

Àngel Canosa, que no ha interromput l’activitat, i continua treballant i atenent els temes d’Alcaldia des de casa seva, ha remarcat que es troba bé i no presenta de moment cap símptoma que faci indicar que hagi contret la malaltia. Amb tot, des que Salut ha determinat que calia fer el confinament i la preceptiva prova PCR, l’alcalde de Blanes s’ha aïllat al seu domicili, on haurà de romandre durant 10 dies.

Tanmateix, Àngel Canosa està a l’espera que se li practiqui una prova PCR que ajudi a determinar si s’ha contagiat o no, tot i que encara que l’anàlisi determini un negatiu, caldrà que continuï en confinament durant els preceptius 10 dies. L’alcalde ha fet una crida a la ciutadania de Blanes perquè segueixi els protocols i no abaixi la guàrdia, recordant la importància de les tres principals mesures: ‘Mascareta, Mans i Distància’.