Blanes i Lloret, platós del rodatge de la superproducció ‘Uncharted’, l’adaptació del vídeojoc homònim

El film el protagonitzen Tom Holland, Mark Whalberg i Antonio Banderas, i s’està rodant a Cala Treumal i Cala Boadella, que simulen ser ‘paratges naturals’ de Tailàndia

Tot just el passat diumenge al migdia una corrua de tràilers i rulots de luxe, pròpies de les produccions cinematogràfiques de high standing, van passar per Blanes per desembarcar a les dues localitzacions naturals on aquests dies s’està fent el rodatge. La principal zona de treball és Cala Boadella, a la veïna població de Lloret de Mar, mentre que a Blanes la localització és a Cala Treumal.

També estem a Telegram. Per rebre en el teu mòbil les nostres notícies l’instant clica aquí y segueix-nos:  t.me/blanesaldia

Les dues platges s’han transformat en un exòtic i llunyà paisatge de Tailàndia per les escenes del film que s’estan enregistrant aquí. Es tracta del rodatge de la superproducció nord-americana ‘Uncharted’, basada en el vídeojoc homònim. És una pel·lícula de Sony Pictures, que protagonitzen tres actors molt populars i coneguts: Tom Holland, Mark Whalberg i Antonio Banderes.

La notícia que s’està rodant la pel·lícula ha corregut com la pólvora aquests dies entre Blanes i Lloret. Més encara quan han pogut transcendir imatges obtingudes des d’un vaixell on es pot albirar la platja de Cala Boadella totalment transformada en una paradisíaca illa asiàtica. De fet, a les proves de càsting que es van fer el passat mes d’agost a Lloret de Mar per trobar figurants pel film, es buscaven especialment homes i dones amb trets asiàtics i nòrdics.

Tres carismàtics actors

‘Uncharted’ és el títol d’una de les sagues de vídeojocs de més èxit de la consola ‘Playstation’. La nissaga de videojocs té com a protagonista Nathan Drake, un aventurar caçador de tresors que recorre el món al més pur estil dels ja mítics personatges d’Indiana Jones i Lara Croft.

El film s’ambienta en l’edat juvenil del personatge, i es tracta d’un projecte que portava molts anys treballant-se sense que acabés de quallar mai. Si aquests ja són un reclams prou poderosos, afegits a la presència al film de tres carismàtics actors com Holland, Whalberg i Banderas, també cal destacar que la Covid-19 ha fet ajornar i/o anular un munt de rodatges fins ara, per tant aquesta producció és extraordinària des de molts punts de vista.

En aquest darrer sentit, en relació a la pandèmia que afecta tot el món, val a dir que aquest és un dels aspectes dels quals se n’ha tingut especial cura durant el rodatge. Una prova és el rètol de grans dimensions situat just al camí d’accés principal del personal tècnic que treballa en el rodatge.

Al cartell s’hi recullen les mesures bàsiques de prevenció que cal seguir, així com les recomanacions que tothom ha de contemplar fil per randa. Una de les mesures que s’està aplicant és que tots els que hi participen es fan proves PCR abans de rodar, i s’han format grups per evitar possibles baixes per un rebrot.

Fotos: Ajuntament de Blanes