La Corporació fa un acte de reconeixement als treballadors que es jubilen i als que porten 25 treballant-hi

La Corporació de Salut del Maresme i La Selva (CSMS) ha portat a terme un acte de reconeixement als professionals que han complert 25 anys de treball als centres de la Corporació i als professionals que es van jubilar durant l’any 2012. En concret, s’ha entregat un petit obsequi als que porten més de 25 anys de feina i una placa commemorativa als que s’han jubilat.

 Pel que fa als professionals que han complert 25 anys de treball a la Corporació, en total es va reconèixer la tasca a 22 persones: metges (8), infermeres (6), auxiliars d’infermeria (3), fisioterapeuta (1), llevadora (1), administrativa (1), tècnic de laboratori (1) i Radiologia (1). Els actes van tenir lloc als dos hospitals de la Corporació, l’Hospital Comarcal de Blanes i l’Hospital Sant Jaume de Calella.

Pel que fa als professionals que es van jubilar durant l’any 2012, en total es va homenatjar a 4 persones: 1 metge, 1 administrativa i 1 auxiliar d’Infermeria de l’Hospital de Calella; i 1 infermera de l’Hospital de Blanes.

Des de fa uns anys, la direcció agraeix i reconeix públicament la tasca d’aquests professionals, la seva implicació i el recolzament a la institució. És per això que l’acte va ser presidit per la Dra. Núria Constants, directora gerent; el Dr. Enrique Avendaño, director mèdic; i Lourdes Muné, directora d’Infermeria de la Corporació.