Dues gimnastes blanenques s’incorporaran al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat al setembre

Blanes està una vegada més d’enhorabona en l’àmbit esportiu, al haver conegut una molt bona notícia que se li ha comunicat aquests dies. Es tracta de dues joves gimnastes blanenques que s’incorporaran al Centre d’Alt Rendiment Esportiu (CAR) de Sant Cugat del Vallès de cara al proper curs 2020-2021, és a dir: a partir del setembre.

Elles són Paula Portés, del Club Rítmica Blanes, i Mariona Martín, del Club Esportiu Blanenc de Gimnàstica Rítmica. Les dues atletes accediran al CAR amb una beca de règim intern que els ha atorgat el Consell Català de l’Esport a petició de la Federació Catalana de Gimnàstica. El Centre d’Alt Rendiment Esportiu és un organisme públic que aixopluga esportistes de les més variades disciplines.

Es va posar en marxa l’any 1987 i va ser primer CAR d’arreu del món que incloïa poder disposar d’un centre educatiu, un fet diferencial que permet als seus esportistes poder seguir amb els estudis acadèmics alhora que perfeccionen les seves respectives disciplines. Pel CAR hi ha passat destacades figures de l’esport català com el gimnasta Gervasi Defererr, la tenista Arantxa Sánchez Vicario o bé, més recentment, Gemma Mengual o Mireia Belmonte, entre d’altres.

Fotos: Ajuntament de Blanes