Activitats a Blanes els dies 21, 22 i 23 de desembre

Divendres 21 de setembre

§ Durant tot el dia, als carrers Ample, de Raval i de la Muralla, i al Pg. de Dintre: Tradicional Fira de Sant Tomàs.

Dissabte 22 de setembre

§ De 10 a 13,30 hores, a la pista verda de la Ciutat Esportiva de Blanes: IV Festival de Nadal de Gimnàstica Rítmica, organitzat pel Club Esportiu Blanenc Gimnàstica Rítmica.

§ De 12 a 13 i de 17 a 19 hores, al sector nord de la Rbla. de Joaquim Ruyra, i organitzat pels comerciants de l’Alt Ruyra, L’ajudant del Pare Noel es passejarà per l’Alt Ruyra fent sonar la campaneta i donant caramels als nens.

§ De 15 a 19 hores, a la pista verda de la Ciutat Esportiva de Blanes: IV Festival de Nadal de Gimnàstica Rítmica.

§ De les 16 hores fins a la matinada, a l’Espai Creatiu Morralla (Av. de l’Estació 7, Nau 49): Festa del Nou Món. Repàs als tallers efectuats enguany, tastet dels tallers que es portaran a terme dins de la propera programació, sopar popular i concerts

§ De 18 a 21 hores, pels carrers del centre: Música al carrer i animació musical.

§ A les 22 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26): Representació de «Pastors i Misteris», els Pastorets de Blanes, de Pere Puig i Llensa, amb música de Mn. Joan Batlle. i organitzada per l’Agrupació de Pastorets de Blanes.

Diumenge 23 de desembre

§ D’11 a 13 hores, al Pg. de Dintre: Jocs tradicionals per a la mainada.

§ A les 12,30 hores, a la Pl. dels Dies Feiners: Concert de Nadal a càrrec de la Banda del Col·legi Sta. Maria.

§ De 17 a 21 hores, a la Casa del Poble, ubicada al Pg. de Dintre, 18 Quina de l’Esguard

§ A les 19 hores, al Teatre de Blanes: Representació de «Pastors i Misteris», els Pastorets de Blanes, de Pere Puig i Llensa, amb música de Mn. Joan Batlle. Organitzat per l’Agrupació de Pastorets de Blanes.

§ A les 19 hores, a l’auditori del Centre Catòlic (C. de Roig i Jalpí, 16): Concert de música clàssica a càrrec de Gile Bae (piano). Organitzat per les Joventuts Musicals de Blanes, dins el VIII Cicle de concerts Tardor de 2012.