La policia de Blanes ha identificat més d’11.000 vehicles i ha fet més de 1.000 propostes de sanció pel Covid-19

Ajuntament de Blanes

Des del passat 16 de març, la Policia Local de Blanes incrementa especialment la seva presència amb controls a peu de carretera quan s’acosta el cap de setmana. L’objectiu segueix sent el mateix: vetllar pel compliment de l’Estat d’Alarma pel COVID-19.

El desplegament, coordinat amb els Mossos d’Esquadra en la Mesa Operativa, també puja un grau més d’intensitat quan s’acosta un cap de setmana que ja es preveu que serà especialment concorregut.

Va ser el cas de les vacances de Setmana Santa, a principis del passat mes d’abril, així com aquests darrers dies el pont propiciat per la festivitat de l’1 de maig. En tots dos casos, els controls es van estendre especialment a partir de dijous al vespre enlloc d’abastar de divendres a diumenge, coincidint amb la vigília de divendres sant i de la festa del treballador, respectivament.

D’ençà que es van implantar els controls de la Policia Local de Blanes a peu de carrer i de carretera, s’ha anat mantenint un recompte diari de les actuacions policials en aquest àmbit per poder fer un acurat seguiment. En aquest sentit, ha estat precisament durant el passat pont de l’1 de maig quan la Policia Local de Blanes ha superat els 10.000 vehicles identificats i les 1.000 actes-denúncia per incompliment del Decret d’Estat d’Alarma de mitjans de març.

Sumant tots els controls efectuats per la Policia Local de Blanes, des del 16 de març i fins el passat diumenge 3 de maig, el total és de 11.314 vehicles identificats, 7.420 persones identificades, i 1.182 actes-denúncia en més d’un mes i mig de marge. Si ens fixem únicament en els darrers quatre dies que afectaven al pont de l’1 de maig –del dijous 30 d’abril al diumenge 3 de maig-, les xifres parcials són de 1.932 vehicles identificats, 1.917 persones identificades i 191 actes-denúncia.