Gran afluència d’esportistes i passejants a Blanes en l’estrena del desconfinament per la Covid-19

Ajuntament de Blanes

La nova etapa de desconfinament per la COVID-19 que des d’aquest dissabte permet sortir al carrer, distribuït per diferents franges horàries en funció de la diferent tipologia, s’ha viscut aquest matí a Blanes amb una gran afluència d’esportistes i passejants. Des d’aquest dissabte, de 6 a 10 del matí, es permet poder sortir a passejar i practicar esport de manera individual.

Un dels indrets on s’ha concentrat una major quantitat de públic ha estat tot el llarg del Passeig de Mar que voreja la platja. La major part passejava, però també hi havia corredors i ciclistes, així com esportistes a les zones de pràctica individual que hi ha al tram final del Passeig de S’Abanell. Ho han pogut fer tots els majors de 14 anys, que podran tornar-hi des d’avui a les 8 del vespre i fins les 11 de la nit.

Ajuntament de Blanes

Malgrat es recomana que, si es manté la necessària distància social, és millor practicar esport o passejar sense mascareta a l’aire lliure, hi havia molta gent que la duia posada. De 10 a 12 i de 19 a 20 h poden sortir les persones dependents o majors de 70 anys, i els menors de 14 anys han vist reduït el seu horari de sortida, per no coincidir amb d’altres grups, entre les 12 del migdia i les 7 de la tarda.