Celebrat a Blanes el sorteig d’un viatge a Nova York

Sara Viñas

La blanenca Sara Viñas ha estat la guanyadora del viatge a Nova York que aquesta tarda ha sortejat l’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC).

Cinc-centes de persones han assistit al sorteig, que s’ha celebrat a la plaça dels Dies Feiners. La guanyadora del premi, que ha participat amb més de 20 butlletes, ha explicat que estava molt contenta de tornar a Nova York: “ara gaudiré de la ciutat, perquè la darrera vegada que vaig anar va ser per feina”, ha comentat mentre pensava amb qui marxaria de viatge una setmana, amb el vol i l’allotjament inclosos.

 

El públic ha seguit amb expectació el sorteig

El sorteig del viatge a Nova York és la culminació de la campanya de Nadal que l’Associació de Botiguers de Blanes Centre ofereix als seus clients com a premi a la seva fidelitat. Enguany la campanya va començar al mes de novembre, amb l’entrega de més de 25.000 obsequis i vals de compra que s’han repartit a través d’una ruleta. “És una iniciativa molt bona, perquè motiva a realitzar més compres”, ha dit la premiada.

En aquesta iniciativa han participat un total de 71 establiments del centre de Blanes, que han repartit 13.000 butlletes pel sorteig del viatge a Nova York.