Radio Blanes i l’Ajuntament organitzen la 1a Marxa per La Marató de TV3

Els membres del programa "Febre d’Esport" de Radio Blanes

El programa de Ràdio Blanes Febre d’Esport i l’Ajuntament de Blanes organitzen conjuntament una marxa popular que es farà al municipi per recollir fons econòmics per a La Marató de TV3. El programa d’esports, que ha iniciat les seves emissions aquesta temporada 2012-2013, s’ofereix els dilluns de 7 a 8 del vespre i es pot seguir a través del 97.7 de la FM.

 

La primera edició d’aquesta marxa popular es farà el proper diumenge 16 de desembre, coincidint amb la jornada de La Marató de TV3, i tindrà un recorregut de 8 quilòmetres en terreny pla, ja que l’objectiu dels organitzadors és que sigui un esdeveniment molt participatiu. Es tracta que tothom s’engresqui a fer esport per ajudar la gent amb càncer (el tema de La Marató d’enguany): tant els que facin el recorregut caminant com els corredors que aprofitin per entrenar-se i fer-lo el més ràpidament possible.

El preu de la inscripció serà de 4 euros per persona, que aniran íntegrament destinats a La Marató, i també hi haurà un obsequi per a cada participant a l’arribada, fins exhaurir existències. Una novetat respecte altres marxes és la possibilitat de poder-la fer acompanyat del gos. Per 1 euro més, els participants podran posar-li un dorsal al seu animal de companyia i podrà gaudir d’un avituallament molt especial.

Un altre incentiu que tindran els participants a la 1a Marxa per La Marató de TV3 de Blanes és que tant al llarg del seu recorregut com a la seva arribada es prepararà un avituallament amb aigua i fruita. Les inscripcions es podran fer al mateix lloc de sortida i arribada de la marxa -al passeig de Mar a l’alçada del carrer Ample-, des de les 8’30 fins a les 9’55 i la sortida a les 10 del matí. Si es vol tenir informació més detallada d’aquest esdeveniment també es pot fer a través de www.facebook.com/FebreDEsport .

En l’organització de la 1a Marxa per la Marató de TV3 també col·laboren: Grup Fondistes Blanes, Agrupament Escolta i Guia Pinya de Rosa, Dipsalut, Diputació de Girona, Creu Roja, Fundació Amics Joan Petit-Nens amb Càncer, Font-Vella, Allelac, Pastisseria Marina, Montal, Clínica Veterinària Rodamón, Club Squash Blanes, Freebike, Muralla Òptica i Transports Pujol.