Emotiu homenatge als sanitaris de l’Hospital Comarcal dels policies de Blanes, Lloret i Tossa

Durant aquests dies, en què l’atenció informativa està lògicament centrada en l’emergència sanitària provocada pel coronavirus, també hi ha notícies relacionades que donen motius per a l’esperança. Si més no, accions que serveixen per revifar ni que sigui un xic l’optimisme que no té gaire raons per existir a la vista de l’actual situació.

Una d’aquestes notícies és l’emotiu homenatge que se li va dedicar ahir al vespre al personal sanitari de l’Hospital Comarcal de la Selva amb seu a Blanes. Patrulles de la Policia Local, Mossos d’Esquadra i unitats del SEM de Blanes, Lloret i Tossa es van aplegar amb els seus respectius vehicles a l’entrada de les urgències del centre sanitari.

Durant no més d’un minut van encendre els llums, van fer sonar les sirenes i van dedicar un sentit aplaudiment al personal sanitari que es va aplegar al porxo d’entrada d’Urgències, afegint-se també a l’aplaudiment. L’emotiva trobada, presidida pel bon humor d’uns i altres, es va reblar amb una fotografia final de grup on va quedar clar que, malgrat l’esgotament, no estan disposats a donar el seu braç a tòrcer en la batalla pel coronavirus.

La idea d’organitzar l’homenatge als homes i dones que aquests dies estan en la primera línia del front de batalla per la pandèmia de la COVID-19, va sorgir ahir al migdia, en briefing de la tarda de la Policia Local de Blanes. Ràpidament es van posar en contacte amb els homòlegs de Lloret i Tossa, així com amb els Mossos d’Esquadra i el SEM, que no van dubtar en afegir-se a la iniciativa.

Al finalitzar la trobada, alguns efectius van aprofitar per lliurar material sanitari i de contenció als sanitaris de l’Hospital Comarcal de Blanes, unes donacions que aquests dies han estat contínues. Qui també es va afegir en un discret segon pla a l’homenatge d’ahir al vespre va ser l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, qui va agrair tothom per l’emotiu gest, així com per l’esforç afegit que estan fent aquests dies tant el personal sanitari com els cossos de seguretat.

Fotos: Ajuntament de Blanes