Activitats a Blanes els dies 6, 7 i 8 de març

Divendres 6 de març

§ De 10 a 17 hores, a la Placeta, i organitzat pel Servei de Neteja Viària i Recollida de Residus.
Punt informatiu sobre reciclatge al barri de Sa Massaneda.

§ De 15,30 a 16,30 hores, al parc urbà de la Pl. de Miquel Martí i Pol, i organitzada per Dipsalut.
Sessió d’exercici físic dirigida per professional expert.

§ A les 18 hores, a la sala García-Tornel, ubicada al (Ample, 11), inauguració de l’exposició de vestits de paper, organitzada per l’Associació de Pensionistes i Jubilats del Casal Benet Ribas.

§ A les 18 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), Club de Jocs de Taula, per a nens i nenes a partir de 8 anys, joves i adults. Amb en David Quesada.

§ A les 18 hores, al seu local social (C. del Mercat, 2), i organitzat per l’Associació de Dones Artesanes de Blanes, com a acte de commemoració del 8 de març, Dia Internacional de les Dones: Inauguració de l’exposició “Caos por ellas”.

§ De 18 a 20 hores, al seu local social, ubicat al C. del Mercat, 2, i organitzat per l’Associació de Dones Artesanes de Blanes, com a acte de commemoració del 8 de març, Dia Internacional de les Dones: Taller de mandales teixits en lila.

Dissabte 7 de març

§ De 8 a 17,30 hores, a la pista blava de la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzada pel Consell Esportiu de la Selva: Lliga Territorial de Gimnàstica Rítmica Nivell A.

§ De 9,30 a 21 hores, a diferents carrers de Blanes Centre i organitzada per l’Associació de Botiguers de Blanes Centre: La Botiga al Carrer.

§ De 10 a 17 hores, a la Pl. de Catalunya, i organitzat pel Servei de Neteja Viària i Recollida de Residus: Punt informatiu sobre reciclatge al barri de S’Auguer.

§ De 10,30 a 12,30 hores, al Pg. de Dintre, davant de l’Ajuntament, i com a acte de commemoració del 8 de març, Dia Internacional de les Dones.
Carpa informativa i participativa: Visualització de la dona a l’esport”.

§ A les 12,30 hores, al Pg. de Dintre, davant de l’Ajuntament, i com a acte de commemoració del 8 de març, Dia Internacional de les Dones: Concentració, lectura de manifestos amb acompanyament musical i poètic “Tres voltes rebels”.

§ A les 18 i a les 20 hores, a la Casa Saladrigas (C. de Roig i Raventós, 2), i organitzat per la Plataforma de Dones de Blanes, com a acte de commemoració del 8 de març, Dia Internacional de les Dones, espectacle Projecte Dona a càrrec de l’associació d’arts escèniques La Quarta Finestra.

§ A les 21 hores, al Teatre de Blanes (Ample, 26) lectura dramatitzada de Somriu, de Jan Vilanova, guanyadora del premi Josep Ametller de Teatre dels Premis Recvll 2019.

Diumenge 8 de març

§ De 8 a 17,30 hores, a la pista blava de la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzada pel Consell Esportiu de la Selva: Lliga Territorial de Gimnàstica Rítmica Nivell B.

§ De 9 a 14 hores, a la pista verda i a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva de Blanes, ubicada al paratge de Mas Cuní, 43, i organitzat per Social Esport, com a acte de commemoració del 8 de març, Dia Internacional de les Dones: Jornada Dona i Esport, amb carpa informativa i participativa i punt lila, lliurament de xecs a clubs d’equips femenins de bàsquet, voleibol i futbol, xerrada de dona i ciència, i taller dona i esport.

§ De 9 a 20 hores, al Pg. de Mar, a l’alçada del Banc dels Músics, i organitzada per l’Associació de Dones Artesanes de Blanes, com a acte de commemoració del 8 de març, Dia Internacional de les Dones: parada informativa i interactiva.

§ De 10 a 13,30 hores, a l’institut Sa Palomera (C. del Vilar Petit, 24) Jornada de portes obertes i visita guiada.

§ D’11 a 13 hores, al Pg. de Dintre, davant de l’Ajuntament, i organitzat per l’Associació de Dones Artesanes de Blanes, com a acte de commemoració del 8 de març, Dia Internacional de les Dones: Penjada de mandales liles.

§ A les 12,30 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26) Premis Recvll 2020.

§ A es 18 i a les 20 hores, a la Casa Saladrigas, ubicada al C. de Roig i Raventós, 2, i organitzat per la Plataforma de Dones de Blanes, com a acte de commemoració del 8 de març, Dia Internacional de les Dones: espectacle: Projecte Dona a càrrec de l’associació d’arts escèniques La Quarta Finestra.