El Concurs de Disfresses culmina la Festa Infantil del Carnaval de Blanes

La primera de les dues jornades del Carnaval de la Costa Brava Sud a Blanes, que es va viure la tarda-vespre d’aquest passat dissabte a la Plaça dels Dies Feiners, es va tancar amb la desfilada i entrega de premis del Concurs de Disfresses Infantil i Familiar.

Va ser el darrer al·licient de més de quatre hores de música, balls, inflables, tallers i altres entreteniments adreçats tant a la canalla com a la gent gran que els acompanyaven.

El Concurs de Disfresses va comptar amb un total de 77 inscripcions, sumant més d’un centenar de participants perquè la tercera categoria és per a parelles i grups que poden ser d’amics i/o famílies. La primera categoria és la Mini, per a nens i nenes de 0 a 4 anys; la segona és la Infantil, de 5 a 12 anys, i la tercera modalitat és la Familiar. El jurat ha estat format enguany pel regidor de Cultura i Festes, Albert Sanz; la presidenta de l’Esbart Joaquim Ruyra, Anna Turon; i la coordinadora de Creu Roja a l’assemblea de Blanes-Lloret-Tossa, Norma Rivas.

El jurat reparteix un total de 9 premis, 3 per a cadascuna de les categories

El jurat no ho va tenir gens fàcil per decidir els tres primers premis en cada categoria, ja que tots i totes van rivalitzar en originalitat, i fins i tot la posada en escena dalt la passarel·la central de la Plaça dels Dies Feiners. Finalment, després de la deliberació, el jurat va fer el lliurament de premis ajudat pel mestre de cerimònies, Guillem Bitlloch.
Els guanyadors i guanyadores han estat els següents :

La Festa Infantil i Familiar que va tenir lloc la tarda-vespre d’aquest passat dissabte va centrar l’activitat del Carnestoltes a Blanes. El Carnaval de la Costa Brava Sud continuarà en aquest municipi la tarda d’avui, a partir de les 5, amb la multitudinària Rua de Carrosses i Comparses

que inclou la participació de 17 colles d’arreu del territori. Sumen més d’un miler de participants, que desfilaran pel recorregut dels anys anteriors, llevat de la principal novetat que s’ha introduït: la capçalera sortirà des de la Rambla Joaquim Ruyra Nord, del Pla Parcial Costa Brava, enlloc de fer-ho des de l’avinguda Joan Carles I, a la Plaça de l’Escorxador.

Les carrosses resseguiran tota la Rambla Joaquim Ruyra Nord, passant per la cruïlla de davant el Mercat de Mas Enlaire, fins arribar a la Plaça Solidaritat. Des d’allí seguiran per la Rambla Joaquim Ruyra Sud, Plaça Catalunya, Passeig de la Marina i la Plaça dels Països Catalans, on finalitzarà.

Fotos: Ajuntament de Blanes