Activitats a Blanes els dies 14, 15 i 16 de febrer

Viernes 14 de febrer

§ A les 13,30 hores, a la sala García-Tornel, ubicada al C. Ample, 11), inauguració de l’exposició 30 Aniversari del Rotary Club Blanes Costa Brava Sud.

Dissabte 15 de febrer

§ A les 10,30 hores, al monument a Ruyra, ubicat al Pg. de la Mestrança: Inauguració de la Ruta Joaquim Ruyra.

§ A les 11 hores, a la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), Club de Jocs de Taula per a nens i nenes a partir de 8 anys, joves i adults. Amb en David Quesada.

§ D’11 a 13 hores, al Col·legi Cor de Maria (Pg. de Sta. Bàrbara, 1), Jornada de Portes Obertes (a les 11 hores, xerrada informativa).

§ De 15,30 a 16,30 hores, al parc urbà de la Pl. de Miquel Martí i Pol, i organitzada per Dipsalut.
Sessió d’exercici físic dirigida per professional expert.

§ A les 16 hores i 17 hores amb punt de trobada a l’Oficina de Turisme de la Pl. de Catalunya: Ruta Joaquim Ruyra. Visita guiada.

§ A les 21 hores, al Teatre de Blanes (Ample, 26), posta en escena d’Il peso dell’essere, dirigida per Francesco Palmistesta.

Diumenge 16 de febrer

§ De 8 a 17 hores, a la pista vermella de la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzada per l’Associació Esportiva Taekwondo Blanes: Copa Catalana de Taekwondo.

§ De 9 a 14 hores, al passeig central de l’Av. de Catalunya, i organitzat per l’AAVV de la Plantera.
Mercat d’articles de segona mà La Ganga.

  • § A les 17,30 hores, al Teatre de Blanes (Ample, 26), Rialles Blanes: Dreams Teatre posa en escena el seu espectacle de teatre musical La sireneta i l’illa de plàstic.