Activitats a Blanes els dies 4 i 5 de gener

Dissabte 4 de gener

§ A les 11 hores, a la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), Club de Jocs de Taula, per a nens i nenes a partir de 8 anys, joves i adults, amb en David Quesada. Places limitades. Inscripcions a la Biblioteca.

§ De 17 a 20 hores, al costat del local social de l’AAVV de la Ctra. de Lloret – La Pedrera, ubicat a l’Av. de Joan Carles I, 91: Recollida de cartes per part del patge de Ses Majestats els Reis d’Orient.

§ De 17,30 a 19,30 hores, a la façana del Mercat de Blanes (carrer Mas Enlaire, 2), i organitzada per l’AAVV de Mas Enlaire: Recollida de cartes per part del patge de Ses Majestats els Reis d’Orient.

§ De 17,30 a 20 hores, a la Pl. de la Mare de Déu del Vilar, i organitzada per l’AAVV dels Pins.
Recollida de cartes per part del patge de Ses Majestats els Reis d’Orient.

§ De 18 a 20 hores, a la Pl. de Theolongo Bacchio, i organitzada per l’AAVV de Dintre Vila.
Recollida de cartes per part del patge de Ses Majestats els Reis d’Orient.

§ A les 18 hores, a l’Esbarjo Parroquial, ubicat a la Pl. de l’Església, i organitzada per l’AEiG Pinya de Rosa: Quina Popular.

Diumenge 5 de gener

§ De 9 a 14 hores, al passeig central de l’Av. de Catalunya, i organitzat per l’AAVV de la Plantera.
Mercat d’articles de segona mà “La Ganga”.

§ De les 18 a les 19,15 hores, des del Port fins a l’Ajuntament, i amb el següent itinerari: Pg. de Mar, C. Ample, C. de Jaume Ferrer, Pl. de la Solidaritat, Rbla. de Joaquim Ruyra, C. del Dr. Xavier Brunet i Pg. de Dintre (els dos darrers a peu);: Cavalcada dels Reis d’Orient.

§ A les 19,15 hores, des del balcó de l’Ajuntament que dóna a la Pl. dels Dies Feiners: Lliurament a SSMM els Reis d’Orient de la clau de la vila i pluja de caramels.

§ A les 19.30 hores, a la Plaça dels Dies Feiners: Recollida de cartes dels nens i nenes per part de SSMM el Reis d’Orient.