Activitats a Blanes els dies 29 i 30 de novembre i 1 de desembre

Divendres 29 de novembre

§ Tastets Nocturns al Casal de Joves, ubicat (Av. de l’Estació, 70, nau 4)
– De 19 a 21,30 hores, cinefòrum: “No solo duelen los golpes”, a càrrec de Sa Pedra Foguera.
– De 22 a 23,30 hores, tastets de tallers: màgia; percusió corporal; tabú de sexualitat (versió joc de taula); karaoke, ping-pong.

§ A les 22,15 hores, al Teatre de Blanes (Ample, 26) concert de Sta. Cecília a càrrec de la Banda i Cobla del Col·legi Sta. Maria de Blanes.

Dissabte 30 de novembre

§ A les 18 hores, a l’auditori del Centre Catòlic (Roig i Jalpí, 16) concert de l’Agrupación Artístico Aragonesa de Blanes.

Diumenge 1 de desembre

§ De 9 a 14 hores, al passeig central de l’Av. de Catalunya, i organitzat per l’AAVV de la Plantera.
mercat d’articles de segona mà La Ganga.

§ De 10 a 13 hores, amb punt de trobada a la Pl. de Cerdanya, dins de la campanya Voluntariat de Neteja d’Espais Verds Apadrina el Teu Entorn i organitzada per l’Ajuntament de Blanes: neteja del Turó de la Penya d’Els Padrets.

§ De 10 a 15 hores, al Pg. de Mar, davant del Banc dels Músics, i organitzada per l’Associació de Botiguers de Blanes Centre a benefici de la Marató de TV3: Gran Quina.

§ A les 18 hores, al Teatre de Blanes, ubicat al C. Ample, 26, i a benefici de la Fundació Vicente Ferrer: Gala solidària.

§ A les 19 hores, a l’auditori del Centre Catòlic (Roig i Jalpí, 16) La Magnòlia presenta Llum de Gas, de Patrick Hamilton; dirigida per Tomàs Borràs.