Activitats a Blanes els dies 22, 23 i 24 de novembre

Divendres 22 de novembre

§ A les 17,30 hores, a la Sala de Plens de l’Ajuntament (Pg. de Dintre, 31), i organitzat per la Universitat de Girona i l’Ajuntament de Blanes: presentació del Projecte Rossinyol, on alumnes i mentors es coneixeran.

§ A les 19 hores, a la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya), Xerrada 50 anys de revolució silenciosa a l’Índia rural, amb Lancy Dodem, de la Fundació Vicenç Ferrer. L’acte serà presentat per Tomàs Romero, representant de l’entitat.

§ A les 19,30 hores, a la cocteleria “Oh la laa!”, ubicada a l’Esplanada del Port, 17, i dins dels actes de celebració de la Setmana de la Ciència 2019 organitzat pel Centre d’Estudis Avançats de Blanes. xerrada: Herbeis de posidònia, boscos sota l’aigua amb Teresa Alcoverro, investigadora científica i subdirectora del CEAB.

§ A les 19,30 hores, a l’Espai Cultural Els Padrets (Sant Bonós, 5), i organitzat per la Plataforma de Dones de Blanes, com a acte de commemoració del 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Envers les Dones, acte poeticomusical Tres voltes rebel.

Dissabte 23 de novembre

§ De 10 a 14 hores, al Pg. de Mar, a l’alçada de la confluència amb el C. Ample, i organitzada per l’Àrea d’Acció Social, Igualtat i Nova Ciutadania de l’Ajuntament de Blanes, com a acte de commemoració del 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Envers les Dones: carpa informativa i participativa Feminisme, sororitat per a l’erradicació de la violència masclista.

§ A les 11 hores, a la Biblioteca Jove (Pg. de Catalunya, 2), Club de Jocs de Taula per a nens i nenes a partir dels 7 anys, amb en David Quesada.

§ De 17,30 a 20,30 hores, al Pg. de Mar, a l’alçada de la confluència amb el C. Ample, i organitzat per Creu Roja Joventut, com a acte de commemoració del 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Envers les Dones: Carpa informativa i participativa.

§ A les 21 hores, al Teatre de Blanes (Ample, 26), Flyhard Produccions posa en escena Ovelles, amb Biel Duran, Albert Triola i Gemma Martínez.

Diumenge 24 de novembre

§ A les 12,40 hores, amb sortida de la Pl. de la Sagrada Família i fins a la Pl. de la Verge Maria, amb recorregut pels carrers de la Salut, de Jaume Ferrer i de Raval, i com a acte de celebració de la Festa del Músic: Cercavila de la Banda i Cobla del Col·legi Sta. Maria i petit concert a peu dret.

§ A les 13 hores, al Pg. de Dintre, davant de l’Ajuntament, i organitzada per la Plataforma de Dones de Blanes, com a acte de commemoració del 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Envers les Dones: Concentració per commemorar el 25N.

§ De les 15 a les 22,30 hores, a la pista vermella de la Ciutat Esportiva de Blanes, presentació dels equips del Club Bàsquet Blanes per a la temporada 2019 – 2020.
– De 16 a 17,30 hores, partit sènior femení Club Bàsquet Blanes – GEiEG Unió Girona.
– De 17,45 a 19,15 hores, batucada i presentació dels equips.
– De 19,45 a 21,30 hores, partit sènior masculí Club Bàsquet Blanes – FD Cassanenc.

§ A les 17,30 hores, al Teatre de Blanes (Ample, 26), Rialles Blanes: “La Guilla Teatre” posa en escena el seu espectacle Quimera.

§ De 18 a 19 hores, amb sortida des de:
– Parròquia de Sta. Teresa (Ca la Guidó), passant per l’ermita de la Salut.
– Capella de Sta. Anna (Quatre Vents), passant per l’ermita de l’Antiga.
– Parròquia de la Sagrada Família (Els Pins),
– Ermita de Sant Joan, passant per l’ermita de l’Esperança.
i arribada de totes les marxes a la plaça de la Parròquia Sta. Maria, i organitzada per l’Associació Estimem les Ermites de Blanes, com a acte de commemoració dels 700 Anys de la Parròquia Sta. Maria: Baixada de Torxes de Santa. Caterina.