Els Bombers rescaten a Blanes un avi sa i estalvi al seu domicili

Ajuntament de Blanes

Efectius de la Policia Local de Blanes i dels Bombers de la Generalitat van participar plegats la tarda d’aquest passat dimarts en el rescat d’un avi en el seu domicili, situat al barri de Mas Borell. L’alerta la van donar els familiars de l’home, de 82 anys d’edat. Ahir al migdia havien quedat per un esdeveniment al qual no s’hi va presentar.

Estranyats per la seva absència, van intentar contactar amb ell telefònicament però no els va respondre. Per això, es van personar al seu domicili i van intentar entrar amb les seves claus. Donat que l’home havia deixat les seves posades per la part interior del pany, era impossible poder accedir per la porta. Va ser llavors quan van donar l’alerta al telèfon d’emergències, el 112, a un quart de tres de la tarda.

Immediatament, van personar-se al domicili de l’home una patrulla de la Policia Local de Blanes, dos camions dels Bombers de la Generalitat i una ambulància del SEM. Els Bombers van poder accedir al domicili de l’avi trencant el vidre d’una finestra del pis, situat en una tercera planta, a la qual van accedir-hi mitjançant l’escala telescòpica. Al entrar al domicili van trobar-se l’home inconscient però sa i estalvi, traslladant-lo amb l’ambulància a l’Hospital Comarcal de Blanes perquè es completés allí la primera atenció sanitària que va rebre in situ a l’hora del trasllat.