Un grup de blanencs s’afegeix a una de les ‘Marxes per la Llibertat’

Ajuntament de Blanes

Aquest migdia, a quarts de quatre de la tarda, un grup de persones han sortit des de Blanes per afegir-se a una de les cinc ‘Marxes per la Llibertat’ que s’han iniciat des de cinc poblacions de Catalunya.

Promogudes per l’ANC i Òmnium Cultural com a resposta a la sentència del judici de l’1-O, una de les marxes ha sortit avui al matí des de Girona en direcció a Barcelona, igual que també ho han fet aquest mateix dimecres a Tarragona, Vic, Berga i Tàrrega.

El primer gruix de marxants de Blanes ha agafat el tren a l’estació de Renfe en direcció a Sils, on s’han esperat a què hi arribessin els caminants gironins per afegir-s’hi. D’altra banda, aquest mateix dimecres també hi ha una segona convocatòria per a la ciutadania d’aquest municipi que vulgui afegir-se a la ‘Marxes per la Llibertat’ de Girona. En aquest cas la crida és per ser a la rotonda de Can Bartolí –a la confluència de la GI-600 i la N-2- avui dimecres a 2/4 de 7 de la tarda.

Es tracta d’afegir-se al gruix de caminants que prové de Girona i acompanyar-los fins a Malgrat de Mar. En aquest municipi barceloní s’ha disposat la logística i la intendència necessàries per acollir els milers de marxants que s’han anat afegint des que avui al matí s’ha iniciat la mobilització. L’objectiu és que les cinc marxes conflueixin a Barcelona divendres vinent, coincidint amb la jornada de vaga general i la manifestació que ha convocat Tsunami Democràtic.